“Не відповідав на дзвінки”: Горбунов прокоментував стосунки з Винником – вважає його слова ні про що

Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов прокоментував нове інтерв'ю Олега Винника після довготривалого мовчання та переховування від його головних прихильників.

Так, Олег Винник після початку повномасштабного вторгнення на території України повністю відгородив себе від зайвої уваги працівників медіа та фанів його творчості, тому ніяких коментарів про свій стан та нинішнє життя нікому не надавав.

Цікаво, що після довготривалого мовчання він вирішив неочікувано з’явитися в новому інтерв’ю та надати відповіді, які мали прояснити, що насправді з ним відбулося. Утім, українські прихильники в Мережі зізналися, що конкретики ніякої не почули, а зізнання про його справжню дружину Таюне, яку приховував вони і так знали.

Винник заявив, що він досі є головною темою в Україні
Горбунов прокоментував стосунки з Винником

Назву хвороби, яка стала причиною виїзду до Німеччини теж не назвав, однак поділився деталями її історії, мовляв, нею хворіють лише 2% населення.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов після всіх скандалів навколо нього вирішив відверто поговорити з публікою та надати всі відповіді на питання у своєму новому інтерв’ю спеціально для журналістки Аліни Доротюк.

Інтерв’юерка почала тему кола спілкування шоумена та згадали за повелителя вовчиць Олега Винника та його нове інтерв’ю. Юрій Горбунов зізнався, що зараз вони не спілкуються, співак не відповідав на цього дзвінки, а його інтерв’ю, яке мало бути таким грандіозним після довгого мовчання в медійному просторі вважає ні про що:

“Він не відповідав на дзвінки. Я вже потім і не дзвонив. Це інтерв’ю я бачив, в мене немає ніякої реакції на це інтерв’ю. Воно, якщо ви його дивилися, воно якесь ні про що, я не знаю, яка має бути реакція”.

Юрій Горбунов показав новий образ
Горбунов прокоментував стосунки з Винником

Додав, що більше Олегу Виннику не дзвонив, він так само не бентежив його дзвінками. Зізнався, що до цього вони добре товаришували, співпрацювали, знімалися в одному з кінопроєктів “Скажене весілля”. Каже, що Олег довго не йшов на контакт та довго не хотів брати участь у зніманнях фільму, утім, потім про це не шкодував.

Про розвиток майбутньої кар’єри Олега Винника в Україні Юрій Горбунов відповів, що справді не знає, що на нього чекає. Припустив, що його “вовчиці” можуть прийняти назад у свою “сім’ю” та знову полюбити, однак для цього потрібен час.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.