Поховала двох членів сім’ї та пережила зраду старшої дочки: через що пройшла Ольга Сумська за півтора роки?

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вилучає позитив, віру в краще та патріотичний настрій. Однак, за півтора року вона пройшла через випробування, які багатьом її колегам і не снилися.

Такі українські зірки, як Андрій Бєдняков, Євген Синельников, Женя Галич можуть в усіх фарбах розповісти про те, як виглядає війна. Хтось оплакував своїх рідних і переживав сюжети, які багатьом знайомі лише з книжок, хтось рушив на нуль добровільно, захищаючи не тільки Батьківщину, але свою сім’ю та власні інтереси, які залежать від добробуту держави.

Ольга Сумська розповіла про випробування, через які пройшла

Ольга Сумська розповіла про випробування, через які пройшла під час війни. Кадр з інтерв’ю, на якому акторка розплакалася через дочку

Здавалося б Ольгу В’ячеславівну війна зачепила не так, як родину того ж Бєднякова, але якщо заглибитися, зірка втратила дуже багато.

Так, 24 лютого вранці її матір Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська до останнього не могла повірити, усе події навколо — це справа рук росіян. Жінка не витримала гіркої істини та померла. Через декілька днів її поховали під свист та гуркіт.

Не вся сім’я змогла прийти на похорон жінки. Наприклад, Тоня Паперна продовжувала залишатися в російській федерації. Тоді українці сподівалися, що молода жінка вже збирає валізи і планує виїжджати.

У той самий час Ольга Сумська забрала дочку Ганну та вирушила до Італії. Саме там вони знаходилися впродовж декількох місяців. Коханий чоловік зірки Віталій Борисюк залишився вдома.

Наступні півроку Ольга В’ячеславівна намагалася прикривати свою старшу дочку від гнівних реакцій співвітчизників. Акторку охрестили зрадницею, а після того, як вона почала виходити на червоні доріжки в москві, зніматися в російських фільмах, а також обмежила доступ українцям до її особистої сторінки в соціальній мережі Instagram її стосунки зі співвітчизниками зруйнувалися назавжди.

Ольга Сумська розповіла про випробування, через які пройшла під час війни

В свою чергу Ольга Сумська заявила, що більше не буде захищати спадкоємицю, бо це буде нечесно і несправедливо по відношенню до жителів України.

І нещодавно родина знову перенесла велику втрату. На цей раз помер батько Віталія Борисюка, тобто свекор зірки. Окрім цього, зазнала серйозних трансформацій і робота Ольги В’ячеславівни. Їздити на вистави вона почала не одразу, але зачепило і український дубляж.

Як відомо, Сумська стала голосом для багатьох голівудських та турецьких героїв. З прийняттям закону вона могла втратити цей дохід, який насправді був доволі серйозний. На щастя, разом з сестрою Наталією їй вдалося вибороти право продовжувати озвучувати різноманітних персонажей.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?