Ектор Хіменес-Браво розсекретив свої справжні стосунки з “Олічкою” Мартиновською: “Ми постійно разом”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво розкрив свої стосунки з колегою Ольгою Мартиновською. Усі деталі в нашій статті.

Ектор Хіменес-Браво може похизуватися доволі тривалими робочими стосунками з Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською. Разом вони провели вже велику кількість сезонів кулінарного шоу “МастерШеф” і за цей час встигли неабияк зблизитися.

Неодноразово колумбійцю намагалися приписати роман з його партнеркою по студії. Варто відмітити, що і дочка його колеги Віра неабияк прив’язалася до нього і навіть називає кухаря своїм хрещеним батьком, хоча він таким не являється.

Ектор Хіменес-Браво розповів, які в нього взаємини з Ольгою Мартиновською

Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво розсекретили стосунки
Ектор Хіменес-Браво розсекретив свої справжні стосунки з Мартиновською

Коли Ектор повідомив про те, що в нього з’явилася кохана жінка, у публіки з’явилися підозри про те, що нею може виявитися Оля. Теплота, з якою вони тривалий час спілкувалися, ніжність, що неможливо приховати та шанобливе ставлення переросли у певну хімію між колегами.

Незабаром Ектор оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких можна було побачити силует його обраниці. У цьому силуеті глядачі впізнали саме Олю.

Але як з’ясувалося пізніше, це була не вона, а молода красуня, яка не є публічною людиною і продовжує захищати своє приватне життя. Зірка заявив, що не розкриє її особистість, так як хоче зберегти ці стосунки.

Але і Мартиновська не випала з інформаційної повістки і досі доволі міцно дружить з Ектором. Наприклад, нещодавно шеф показав кадри, на яких можна побачити Мартиновську у нього вдома. Навіщо красуня приїхала до колумбійця невідомо, але вона завітала не з пустими руками.

Ектор Хіменес-Браво розсекретив свої справжні стосунки з Мартиновською

Оля привезла Хіменесу-Браво корзину овочів, засвітила свою розкішну автівку, яку він сфотографував, а також визнала, що також сумує за своїм колегою, так само, як і він за нею.

Ба більше, Хіменес-Браво назвав Мартиновську “Олічкою” і до того ж неодноразово, що безумовно говорить про близькі та теплі взаємини.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.