“Народила свою першу дитину”. Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині: синочок чи донечка?

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч поділилася зі своєю аудиторією фантастичною новиною про поповнення в її родині. Хто народився: хлопчик чи дівчинка?

Заради успішної кар’єри на українській сцені Злата Огнєвіч тривалий час не ставила особисте життя в пріоритет. Про це артистка сама зізнавалася неодноразово. Мовляв, саме через раз це і псувалися її стосунки з обранцями, які розуміли, що ніколи не знаходяться для неї на першому місці.

І лише декілька років тому артистка чесно зізналася, що тепер налаштована влаштувати і цю сферу свого життя. У цьому питанні успіхів вона поки що не досягла, хоча немає сумнівів – найпрекрасніше у артистки ще попереду.

Натомість вона може похизуватися наявністю в неї прекрасної сестри, а також у новонародженого племінника чи племінниці.

Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

Екс-холостячка Злата Огнєвіч відмовилася від реклами, за яку могла б заробити 300 тисяч
Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

Так, минулого року Злата відгуляла гучне весілля своєї рідної сестри. Заради торжества артистка зірвалася із заходу в Сполучених Штатах Америки та з неймовірною швидкістю дісталася Києва.

А вже через декілька місяців артистка заявила, що незабаром стане тіткою. І от нещодавно щаслива подія відбулася: Злата оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що її сестра народила первістка. Однак стать дитини вона не розкрила.

Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

“Друзі, у мене сьогодні найщасливіший день! І у всієї нашої родини! Моя сестричка народила свою першу дитину. Я така щаслива! Я стала тіткою! Як ви думаєте хто це: хлопчик чи дівчинка?”

Судячи з усього, стать артистка планує розсекретити вже незабаром, але імовірніше за все, зробить це з пологового будинку, коли відвідає новоспечену матусю та її немовля.

Нагадуємо, що останні стосунки, в яких Злата перебувала офіційно склалися на зйомках романтичного шоу “Холостячка”. З Андрієм Задворним артистка зустрічалася майже два місяці, після чого послідувало дуже болісне розставання та рік у психотерапії. На відміну від співачки бізнесмен вже вступив у нові стосунки та інтригує мережу історією їх розвитку. Співачка у той самий час поки що віддає перевагу приватності.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.