“Народила свою першу дитину”. Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині: синочок чи донечка?

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч поділилася зі своєю аудиторією фантастичною новиною про поповнення в її родині. Хто народився: хлопчик чи дівчинка?

Заради успішної кар’єри на українській сцені Злата Огнєвіч тривалий час не ставила особисте життя в пріоритет. Про це артистка сама зізнавалася неодноразово. Мовляв, саме через раз це і псувалися її стосунки з обранцями, які розуміли, що ніколи не знаходяться для неї на першому місці.

І лише декілька років тому артистка чесно зізналася, що тепер налаштована влаштувати і цю сферу свого життя. У цьому питанні успіхів вона поки що не досягла, хоча немає сумнівів – найпрекрасніше у артистки ще попереду.

Натомість вона може похизуватися наявністю в неї прекрасної сестри, а також у новонародженого племінника чи племінниці.

Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

Екс-холостячка Злата Огнєвіч відмовилася від реклами, за яку могла б заробити 300 тисяч
Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

Так, минулого року Злата відгуляла гучне весілля своєї рідної сестри. Заради торжества артистка зірвалася із заходу в Сполучених Штатах Америки та з неймовірною швидкістю дісталася Києва.

А вже через декілька місяців артистка заявила, що незабаром стане тіткою. І от нещодавно щаслива подія відбулася: Злата оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що її сестра народила первістка. Однак стать дитини вона не розкрила.

Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

“Друзі, у мене сьогодні найщасливіший день! І у всієї нашої родини! Моя сестричка народила свою першу дитину. Я така щаслива! Я стала тіткою! Як ви думаєте хто це: хлопчик чи дівчинка?”

Судячи з усього, стать артистка планує розсекретити вже незабаром, але імовірніше за все, зробить це з пологового будинку, коли відвідає новоспечену матусю та її немовля.

Нагадуємо, що останні стосунки, в яких Злата перебувала офіційно склалися на зйомках романтичного шоу “Холостячка”. З Андрієм Задворним артистка зустрічалася майже два місяці, після чого послідувало дуже болісне розставання та рік у психотерапії. На відміну від співачки бізнесмен вже вступив у нові стосунки та інтригує мережу історією їх розвитку. Співачка у той самий час поки що віддає перевагу приватності.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?