Зірки, у яких немає власного авто: Роман Сасанчин ходить пішки, а Злата Огнєвіч замовляє таксі

Мати власний автомобіль – це мрія багатьох людей, адже в першу чергу це про комфорт, мобільність та можливість в будь-який момент поїхати туди, куди вам заманеться.

Звісно, всі люди хоча б раз у своєму житті мріяли про свій автомобіль, але, по-перше, не кожен може собі це дозволити, по-друге, не всі можуть побороти страх водіння, а деякі люди не можуть орієнтуватися у просторі та легко потраплять в аварію, що буде погано і для них самих і для інших водіїв та пішоходів.

Чомусь, вважається, якщо людина багата, то вона обов’язково має володіти власним авто, але це лише міф, оскільки далеко не всім потрібна машина. І серед українських зірок є достатньо прикладів, коли вони не мають машину.

Злата Огнєвіч

Наприклад, відома українська співачка і завидна холостячка Злата Огнєвіч не має власного автомобіля, але не через те, що в неї немає змоги, а лише через те, що вона боїться водити самостійно. І це абсолютно нормально оскільки люди мають різні страхи та фобії, і це є абсолютно нормальним, бо ми всі живі. Тож, виходить, що Огнєвіч ніколи не придбає власне авто через те, що водити точно не буде. І насправді гарно, що жінка це відчуває і розуміє, інакше це було б дуже нерозумно.

Звісно, артистка могла б собі спокійно найняти водія, але навіщо, якщо в будь-який момент можна викликати таксі, і саме цей спосіб обирає Злата, тому що це зручно і безпечно для життя.

Так само без машини поки живе й переможець найпопулярнішого талант-шоу “Голос країни” Роман Сасанчин. Попри те, що хлопець вже має свою окрему родину та квартиру, яку він виграв на проєкті, у нього немає машини. Але це ж не дивує, бо Сасанчин лише зараз починає ставати на ноги й займатися справжньою творчістю.

Рома Сасанчин

Тож, поки що Роман і його родина або ходять пішки, або обирають автобуси й метро, оскільки вони живуть трошки за містом, у Софіївській борщагівці, що є дуже гарним і елітним районом.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.