“У нас немає свого житла”: чому 42-річна Тоня Матвієнко і 45-річний Арсен Мірзоян живуть разом з батьками

Зіркова пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян роками живуть у будинку співачки Ніни Митрофанівни Матвієнко і за цей час стали великою міцною родиною. А що ж на рахунок власного житла?

Після гучного весілля Арсен Мірзоян та його новоспечена дружина Тоня Матвієнко не переїхали у свій власний будинок, а залишилися жити у матері співачки Ніни Митрофанівни. Та, в свою чергу, широко відкрила свої двері та обійми для молодят. Хоча спочатку зірка була категорично проти стосунків спадкоємиці з одруженим виконавцем, врешті-решт, вона прийняла ситуацію та полюбила свого зятя.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли, чому вимушені жити з батьками

Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко після 6 років шлюбу
Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко після 6 років шлюбу

При цьому зіркове подружжя не приховує того, що це було вимушене рішення, і живуть вони під одним дахом з Ніною Митрофанівною та Петром Гончаром не через велике бажання завжди бути поруч, а через відсутність іншої альтернативи.

Пара мала плани проживати окремо від батьків. Зірки навіть вклалися разом з коханим у нерухомість. Незадовго до повномасштабного вторгнення Мірзоян вперше розповів, що в них є квартира, і вони вже планують переїзд. Однак, ремонт був зупинений через війну.

В свою чергу Тоня Матвієнко розповіла Славі Дьоміну, як йдуть їхні справи зараз:

“Хочеться мати своє житло, яке куплене. Винаймати й платити оренду не хочеться. Це не вигідно взагалі. Тут є де жити. І на ці гроші можна винаймати прибиральницю, няню. Ну вже не ті часи. І на цей час у нас немає свого житла”

Варто зазначити, що багато років у цьому ж будинку росла і красуня Уляна (дочка Тоні від попередніх стосунків). Втім, дівчина вже доволі доросла і давно з’їхала від своїх батьків, щоб будувати своє життя незалежно. Петро Гончар в свою чергу з’їжджати до себе у майстерню через кризу у стосунках з дружиною. Як зізнавалася Ніна Митрофанівна, на період війни вони з Арсеном залишилися вдвох, але прекрасно ладнали. Єдина причина для суперечок в них — це кухня.

Як розповідав співак, Ніна Митрофанівна не переносить, коли він щось смажить і починає зачиняти усі двері.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.