Лілія Налчаджиоглу ошелешила Ані Лорак кількістю туфель у своєму гардеробі: нову дружину Мурат кохає більше

Нова дружина Мурата Налчаджиоглу продемонструвала свою колекцію розкішних туфель та не залишила нікого байдужим до свого модного захоплення.

Часто шанувальники зірок стають на одні й ті самі граблі: приймають телевізійну казку за чисту монету, а потім дізнаються неприємну правду про те, як стосунки у цієї самої пари складалися насправді. Яскравим прикладом стали Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу. Зі східної казки вони поступово перейшли в історію зрад, криз та болючого розлучення.

Кароліна залишилася жити у своєму маєтку у Підмосков’ї, а натомість Мурат обрав у якості домівки Київ. Саме там він почав зустрічатися з візажисткою Лілією, яка цього року року стала його дружиною.

Дівчина пройшла через доволі непрості речі, адже аудиторія постійно порівнювала її з Лорак. Але ці часи залишилися позаду після початку повномасштабної війни в Україні, а також декількох реакцій від Мурата, який не добирав слів, коли спілкувався з нахабами.

Лілія Налчаджиоглу ошелешила Ані Лорак кількістю туфель

Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують
Лілія Налчаджиоглу ошелешила Ані Лорак кількістю туфель

Ба більше, поступово красуня починає завойовувати народну любов. На її особисту сторінку в соціальній мережі Instagram підписується все більше користувачів, а вона натомість створює лайфстайл-контент.

Наприклад, нещодавно у її мікроблозі з’явилося відео, на якому Лілія показала, як одягається на вихід. Дівчина засвітила свою гардеробну і зокрема розкішну колекцію туфель, які знаходилися на верхній полиці.

Безумовно, взуття у дівчини багато і на будь-який смак. У цьому питанні їй може позаздрити безліч дівчат, які поки що не можуть собі дозволити подібної розкоші.

Нагадуємо, що пара декілька років зустрічалася перед тим, як побратися. Ба більше, сталося навіть розставання. 2021-го Мурату приписували роман з колишньою дружиною Лорак після того, як стало відомо про його негаразди з Реус.

Але після примирення чоловік одразу ж зробив коханій пропозицію руки і серця, яка відбулася на його батьківщині в Туреччині. Судячи з усього, весілля спочатку відклали через війну, але все ж таки вирішили зіграти на початку літа 2023-го.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.