Холостяк-дизайнер: Михайло Заливако презентував нову колекцію свого бренду спортивного одягу

Михайло Заливако став відомим завдяки своїй участі у головному і найромантичнішому шоу України "Холостяк", де він намагався знайти своє справжнє кохання і йому вдалося це зробити.

Заливако з самого початку поводився природно, він не одягав жодних масок, а просто був самим собою, оскільки для нього було важливо знайти людину для життя у реальному житті. Тому зображати певну уявну картинку сенсу не було.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Таким чином Михайло обирав серцем, звісно, серед 20-ти дівчат брати одну дуже складно, але це лише на перших тижнях. Адже потім ти дізнаєшся людей і розумієш, чи зможеш ти продовжити спілкування, чи цікаво тобі. Звісно, в першу чергу кожен звертає увагу на зовнішність. Але варто дівчині відкрити рота і проговорити щось, враження змінюється або кращу або гіршу сторону. І це нормально, це не означає, що хтось не такий, ні, просто у кожного з нас є свої стандарти і вподобання.

З проєкту уходили дівчата на різних етапах, але одна залишилась з ним й після шоу. Обраницею Михайла стала Анна Богдан, з якою чоловік будував стосунки протягом року. Та влітку 2023 року вони розійшлися і рішення було спільним та свідомим. Тож, тепер вони проживають своє життя окремо один від одного.

Під час війни Михайло вирішив відкрити новий бізнес – виготовлення власного спортивного одягу. Оскільки чоловік є прихильником такого стилю і спорту загалом, у нього виникло бажання створити власне та якісне виробництво і бренд.

Заради цього Міша їздив  різні країни аби обрати якісну тканину і зрозуміти зсередини як працює цей бізнес. І зараз його одяг має попит і популярність, це чудово, адже він цього й прагнув.

Нова колекція Заливако
Нова колекція Заливако

А днями Заливако вирішив презентувати нову колекцію свого одягу де є футболки, як чоловічі, так і жіночі, костюми і багато чого іншого. Одним словом, холостяк задоволений результатом своєї праці.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?