Даша Квіткова назвала діагноз свого 2-річного сина від Нікіти Добриніна: “У сльозах сповзла по стіні”

Відома українська блогерка Даша Квіткова публічно розповіла, що сталося з її сином Левом і який у хлопчика на даний момент діагноз. Дитину госпіталізували.

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Нікіти Добриніна та його колишньої дружини Даші Квіткової підростає спільний син Лев. Хлопчику всього 2 роки, але його батьки вже не живуть разом.

Микиті Добриніну повідомили, що він стане татом
Даша Квіткова назвала діагноз свого 2-річного сина Лева

Після заяви про розлучення зірки заявили, що мають намір і надалі оточувати спільного спадкоємця любов’ю та гармонією, і заради цього працюють з сімейним психологом, який допомагає їм прийти до цього формату взаємин.

Даша Квіткова назвала діагноз свого 2-річного сина Лева

Тривалий час Даша була евакуйована і знаходилася за кордоном. Новина про розлучення прозвучала незабаром після її повернення. Зараз героїня нашої статті живе разом зі своїм синочком сама. Красуня постійно показує у своєму акаунті, як проходять її дні, як зростає її малюк, а також, будь-який контент лайфстайл характеру.

Часом стаються і доволі неприємні речі. Наприклад, нещодавно Даша повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що у Лева сильно піднялася температура. Дійшло до того, що Даша просто не змогла її збити.

Хлопчика довелося везти у лікарню. Педіатр хорошими новинами порадувати не зміг: у дитини знайшли односторонню пневмонію.

Даша Квіткова назвала діагноз свого 2-річного сина Лева
Даша Квіткова назвала діагноз свого 2-річного сина Лева

Зіркову маму та малюка госпіталізували, тож в лікарні родина вже провела декілька днів. Даша зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що дуже сильно злякалася за сина. Також красуня додала декілька кадрів, на яких можна побачити, в яких умовах вони жили та чим займалися.

Нагадуємо, що Нікіта Добринін та Даша Квіткова почали зустрічатися у романтичному реаліті-шоу “Холостяк”. Вони стали єдиною парою в світі, яка не просто залишилася разом після фіналу, але побралася і народила спільну дитину.

Зараз молоді люди проходять через процес розділення майна, тож регулярно навідуються до суду. Їм не вдалося врегулювати майнові питання, і тому процес затягнувся.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?