“Буду народжувати”: 48-річна Наталія Могилевська заговорила про свою “вагітність” – готова ділитися досвідом

Наталія Могилевська – відома українська співачка, котра для власного жіночого щастя пережила чималий шлях змін для усвідомлення своїх помилок та їх виправлення.

Знаменита українська артистка Наталія Могилевська відверто у новому інтерв’ю для програми ведучого Олексія Суханова розповіла, що у свої 48 років вона нарешті усвідомила, що готова стати матір’ю та народити дитину. Після всіх невдалих стосунків зірка почала шукати причину в собі, працювати над власними помилками, втім, тоді ще не підозрювала, що шлях до своєї трансформації буде тривати протягом 10 років.

Що їсть для щастя Наталя Могилевська
48-річна Наталія Могилевська заговорила про свою вагітність

Співачка зізналася, що була завзятою кар’єристкою, хотіла скрізь бути першою у всьому, однак з часом вона збагнула, що цей успіх був не для себе, а для суспільства. Наразі вона залишила простір для особистого життя, щаслива у нових стосунках та заговорила про бажання народити й стати матір’ю. Каже, що за цей час у неї накопичилося багато досвіду та ніжності, які так хоче дати своєму майбутньому малюку:

“В мене стільки накопичилося ніжності, любові, я дуже гарно знаю світ, я багато можу показати дитині. Я вмію і викладаю вже стільки років, з 2003 року, але ніколи це не робила для своєї дитини, тому це просто внутрішня необхідність. І я буду народжувати дитину”.

Додала, що хоче нарешті це відчути, хоче розкрити свій материнський потенціал, адже бувши зіркою, вона завжди брала на себе всю увагу, а тепер прийшов час, коли варто її віддавати.

Наталія Могилевська ніколи не відчувала болю, що досі не народила. За словами знаменитості, вона хотіла, аби її родина складалася з чоловіка та жінки, а вже потім дитини. Тому, після зустрічі зі своїм коханим артистка досить серйозно замислилася про народження свого первістка.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.