Фіналіст “МастерШеф” Влад Міцкевич ніжно звернувся до Олі Полякової: “Моя королева”

Владислав Міцкевич – відомий український кухар, який неодноразово брав участь у головному кулінарному шоу України "МастерШеф". Там чоловік три рази намагався виграти, але не щастило.

Міцкевич став дуже яскравим персонажем за всю історію “МастерШеф”, оскільки він гарний кухар, а також дуже емоційна людина. Для нього завжди знайдуться складні ходи. Він завжди на проєкті був кіпішним, часто знаходив сам собі проблеми, які насправді були дрібницями, нерідко конфліктував з іншими учасниками, але при цьому залишався цікавим для глядачів.

Влад Міцкевич та Оля Полякова
Влад Міцкевич та Оля Полякова

Щоразу, як Влад приходив на проєкт, він зростав над собою професійно, адже в перервах між сезонами він плідно працював і навчався новому. І це принесло свої плоди, адже зараз чоловік неймовірно багато працює аби забезпечити гарний рівень життя собі, своїм близьким та дитині. Адже це важлива складова життя.

завдяки своїй шаленій харизмі Міцкевич вдало пройшов кастинг на дуже цікаве шоу “Він готує, вона керує”, де став ведучим разом з популярною українською співачкою Ольгою Поляковою. Звісно, через гарний контакт у кадрі їм одразу почали приписувати романтичні стосунки. Та насправді ж вони просто стали гарними друзями.

Оля завжди готова підтримати Влада і допомогти йому, так само як і він, адже це і зветься дружбою. Вони доволі часто спілкуються, а також Міцкевич завжди підтримує прем’єри Полякової та завжди популяризує це у своїх історіях в соцмережі інстаграм.

Наприклад, днями чоловік виклав черговий кліп Олі до себе у сторіс і підписав це дуже ніжно.

“Оля, красуня, моя королева. Вітаю тебе ще з одним неперевершеним кліпом” – написав Влад.

Сторіс Влада
Сторіс Влада

Звісно Поляковій дуже приємно почути такі слова від Влада, бо за час зйомок шоу, вони стали близькими людьми і підтримка стала частиною їхніх стосунків.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.