Позитив, Kalush, Віктор Павлік змогли змінитися на краще: які шкідливі звички заважали українським зіркам

Багато людей у світі мають шкідливі звички. Знаменитості також мають свої залежності, але невпинно борються з цією бідою, та показують на широкий загал, що подолати її можливо подолати.

Віктор Павлік

Віктор наразі не п’є, а колись мав сильну схильність до міцних напоїв. Співак зізнався, спочатку йому все подобалось, але згодом організму стало важко.

“Траплялося різне, до лікарні також потрапляв”, – говорив співак на інтерв’ю Наталі Валевській.

Допомогла впоратися зі згубною звичкою виконавцю Катерина Репяхова. Вона познайомилась з Віктором, ще коли той був одружений на Ларисі Созаєвій. Проте підтримувала чоловіка саме дівчина. Були випадки, коли артист зривав концерти через нетверезість. Наразі, спільними зусиллями Павлік не вживає та веде здоровий спосіб життя.

Віктор Павлік розповів про свої шкідливі звички
Віктор Павлік розповів про свої шкідливі звички

Олег Псюк

Фронтмен гурту Kalush Orchestra не тільки пив, що спробував ще у 12 років. Співак палив та вживав заборонені речовини. Олег часто виходив надвір, де все оточення було “веселим”, та хлопець не розумів наслідків. З часом він зрозумів, що потрібно виправлятися.

“Індивід повинен сам розуміти, що він робить”, – розповів Олег в проєкті “У Міщенко“.

Псюк покинув колишнє оточення та “морозився” від колишніх друзів. Співак вважає, що собі необхідно допомагати самостійно. Він зміг позбутися залежностей без сторонньої допомоги.

Kalush розповів про свої шкідливі звички
Kalush розповів про свої шкідливі звички

Позитив

Олексій Завгородній заливав депресію. Співак зізнається, може випити й пляшку вина ввечері, але чоловік навчився себе контролювати. Позитив не вважає, що наразі має проблеми з випивкою.

“Пляшку вина у депресивний день точно можу випити. А як по іншому?”, – поділився Олексій зі Славою Дьоміним.

Також співак відмітив, праця та нові твори надають йому сил і звичка відходить на другий план. Виконавець зрозумів, що краще мати чисту голову та ясну свідомість.

Позитив розповів про свої шкідливі звички
Позитив розповів про свої шкідливі звички

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?