Pianoboy показав дорослого сина: чим займається 20-річний юнак та чи збирається повертатися в Україну

Діти швидко ростуть. Ось і син популярного українського виконавця Дмитра Шурова відзначив 20-річчя. Як виглядає та на кого схожий молодий юнак?

Дмитро Шуров – не лише відомий співак, а й люблячий чоловік та турботливий батько. У шлюбі співак перебуває вже понад 20 років. Його кохана, Ольга, працює разом з чоловіком і виконує обов’язки PR-менеджера. У шлюбі жінка народила Дмитру хлопчика, якого назвали Левко. Зараз юнаку вже 20 років, а народився він у день прапора України – 23 серпня. Від батьків хлопець успадкував шикарне кудряве волосся.

Pianoboy показав дорослого сина
Pianoboy показав дорослого сина

Батько привітав сина дописом в Instagram. Світлини родини співака не часто з’являються на просторах інтернету. Співак намагається тримати особисте подалі від сторонніх. Чоловік подякував дружині за сина, а долі за прихильність та благословіння жити поруч з коханою та Левком. Також, до привітань долучилися фоловери Дмитра. Підписники побажали Левку успіхів та щасливого майбутнього.

“Вони і є найкраще, що є. І я дуже вдячний Вітчизні та Києву за те, що саме тут ми зустрілись, стали одним цілим і несемо наш прапор разом.” – підписав світлину виконавець.

Раніше, Дмитро Шуров розповідав, Левко навчається закордоном. Юнак здобуває музичну освіту в коледжі Великобританії. Батько пишається талантами сина та пророчить йому успішне майбутнє. Pianoboy наголошує, молоді необхідно присвятити себе навчанню, адже саме вони матимуть відбудовувати Україну після війни.

“Звісно, він сильно переживає війну. Але для його покоління надважливо зараз вчитись”, – поділився думками Дмитро.

Pianoboy показав дорослого сина
Pianoboy показав дорослого сина

Наразі виконавець допомагає там, що найкраще вміє – музикою. Дмитро виступає з благодійними концертами по Україні та за її межами, а зароблені кошти передає на потреби ЗСУ та постраждалим від війни.

Схожі статті

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.