Чия коханка Тіна Кароль? Всі чоловіки поп-діви, яка дарувала поцілунки Дану Балану, а з Дімою Жуком танцювала

Особисте життя української співачки Тіни Кароль завжди було оповите таємницею. Зірка, яка 9 років тому втратила чоловіка, досі не зустріла своє жіноче щастя.

Тіна Кароль не тільки популярна співачка, але й приголомшлива жінка. Та фани турбуються за особисте життя жінки. Єдиний шлюб співачки, на жаль, закінчився трагічно.

Красуня зустріла чоловіка на телеканалі М1. Євгеній Огір та Тіна Кароль досить швидко вирішили одружитися. Вже у 2008 році пара обвінчалася в Києво-Печерській лаврі. Та щастя закоханих тривало не довго. У 2012 році Євгенію діагностували рак. Незважаючи на тривале та дороге лікування за кордоном, чоловік помер.

Тіна Кароль показала своїх чоловіків
Тіна Кароль з чоловіком

Богато років Тіна носила траур та не звертала уваги на інших чоловіків. Співачка досі кохає покійного чоловіка та згадує його з повагою. В шлюбі у пари народився син. Зараз Веніаміну 14 років.

Попри біль, виконавиця не опустила руки та сміливо зустрічає виклики долі. За 10 років Тіні приписували чимало романів. Однією з найгучніших здогадок фанів стала плітка про відносини з Даном Баланом. Виконавці приймали участь в шоу “Голос країни”. Погляди, дотики, ревнощі. Шанувальники були впевнені – пара приховує свої почуття. Проте Кароль спростувала плітки, заспівавши пісню, присвячену покійному чоловіку.

Тіна Кароль показала своїх чоловіків
Тіна Кароль показала своїх чоловіків

Чутки про роман з Дмитром Жуком також змусили фанів понервувати. Чоловік працював разом із зіркою довгі роки, але вирішив почати сольну кар’єру. Співачка підтримала Діму, тож шанувальники запідозрили не ладне. Але сам Жук спростував плітки. Танцівник повідомив, що з Тіною його пов’язують тільки робочі відносини.

“Вона мій бос, нічого більшого, чесно”, – прокоментував Дмитро.

Тіна Кароль показала своїх чоловіків
Тіна Кароль показала своїх чоловіків

Приписували виконавиці романи і з Зеленським, і з Коломойським. Але всі ці чутки не мають підтвердження та досить сумнівні.

Схожі статті

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?