Чия коханка Тіна Кароль? Всі чоловіки поп-діви, яка дарувала поцілунки Дану Балану, а з Дімою Жуком танцювала

Особисте життя української співачки Тіни Кароль завжди було оповите таємницею. Зірка, яка 9 років тому втратила чоловіка, досі не зустріла своє жіноче щастя.

Тіна Кароль не тільки популярна співачка, але й приголомшлива жінка. Та фани турбуються за особисте життя жінки. Єдиний шлюб співачки, на жаль, закінчився трагічно.

Красуня зустріла чоловіка на телеканалі М1. Євгеній Огір та Тіна Кароль досить швидко вирішили одружитися. Вже у 2008 році пара обвінчалася в Києво-Печерській лаврі. Та щастя закоханих тривало не довго. У 2012 році Євгенію діагностували рак. Незважаючи на тривале та дороге лікування за кордоном, чоловік помер.

Тіна Кароль показала своїх чоловіків
Тіна Кароль з чоловіком

Богато років Тіна носила траур та не звертала уваги на інших чоловіків. Співачка досі кохає покійного чоловіка та згадує його з повагою. В шлюбі у пари народився син. Зараз Веніаміну 14 років.

Попри біль, виконавиця не опустила руки та сміливо зустрічає виклики долі. За 10 років Тіні приписували чимало романів. Однією з найгучніших здогадок фанів стала плітка про відносини з Даном Баланом. Виконавці приймали участь в шоу “Голос країни”. Погляди, дотики, ревнощі. Шанувальники були впевнені – пара приховує свої почуття. Проте Кароль спростувала плітки, заспівавши пісню, присвячену покійному чоловіку.

Тіна Кароль показала своїх чоловіків
Тіна Кароль показала своїх чоловіків

Чутки про роман з Дмитром Жуком також змусили фанів понервувати. Чоловік працював разом із зіркою довгі роки, але вирішив почати сольну кар’єру. Співачка підтримала Діму, тож шанувальники запідозрили не ладне. Але сам Жук спростував плітки. Танцівник повідомив, що з Тіною його пов’язують тільки робочі відносини.

“Вона мій бос, нічого більшого, чесно”, – прокоментував Дмитро.

Тіна Кароль показала своїх чоловіків
Тіна Кароль показала своїх чоловіків

Приписували виконавиці романи і з Зеленським, і з Коломойським. Але всі ці чутки не мають підтвердження та досить сумнівні.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?