“МастерШеф-12”: судді назвали імена учасників, які першими отримали білі фартухи у новому сезоні

Перші імена нових учасників "МастерШеф-12" вже відомі. Хто боротиметься за звання кращого кулінара у 2023 році ви можете дізнатися в нашій статті.

На головній кухні країни знову зібралися кулінари-аматори. Потенційні учасники шоу відвідали проєкт, щоб отримати білий фартух та пройти далі. Кожен намагався довести, що завдяки силі мрії можливо все! А вдосконалювати майстерність на шляху до перемоги їм допомагатимуть незмінні судді та одні з найактивніших шеф-кухарів-волонтерів: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Хто отримав білий фартух?

Хто отримав білий фартух?

Початок сезону вийшов доволі багатообіцяючим, адже продюсери сконцентрувалися на улюблених стравах знаменитих українських постатей, а тому учасники отримали доволі нестандартний та цікавий досвід.

Хто отримав білий фартух?

І хоча двадцятка вже почала формуватися, білі фартухи отримало не так багато учасників. Шоу готує своїх глядачів до неймовірного продовження, завдяки якому і стане відомо, як сама буде виглядати вищевказана двадцятка.

За словами керівника проєкту Дмитра Широбокова, цей сезон порушить теми, які є актуальними для всіх. Та й знімальна група не забувала під час зйомок ні про те, що війна триває, ні про те, що слід дотримуватись правил безпеки. Тому новий сезон вийшов особливо емоційним.

На кастинг приходили учасники, чий кулінарний талант допоміг їм вижити минулого року та підтримувати тих, хто потребує допомоги. Особливою стала і зйомка підготовки весілля для захисників, які рік повернулися додому лише 2023-го.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні трансляція кулінарного шоу була відкладена, але продюсери наважилися її відновити через півроку. Втім, формат отримав деякі зміни. Наприклад, усіх учасників, що розмовляли російською, дублювали на українську.

Вже в наступному сезоні кулінари були зобов’язані говорити державною, дотримуватися правил безпеки, працювати в умовах вимкнення електроенергії та повітряних тривог. У випадку останнього, учасники спускалися та чекали на відновлення зйомок. Судячи з усього, цей сезон знімався у таких самих обставинах.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.