Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї: не зміг приховати свої почуття до колеги та “сів у калюжу”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва розповіла, що Потап заблокував її в соціальних мережах. Що стало причиною конфлікту між зірками?

Повномасштабна війна внесла серйозні зміни як у буденне життя українців, так і у порядок в шоу-бізнесі. Глядачі були неймовірно вражені, коли дізналися, що відома модель та співачка, неймовірна красуня, що могла поїхати за кордон того ж дня, Даша Астаф’єва залишилася та місяцями чистила картоплю для переселенців.

Участь Астаф'євої у Фабриці зірок
Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Тим часом Потап разом зі своєю родиною знаходився в Іспанії. Його єдиний син Андрій перебував в Києві, але репер не поспішав повертатися. І хоча фанати кожного дня очікували, що Олексій об’явиться, приїхати до України він наважився лише через півроку. Відзнявшись у декількох епізодах різноманітних шоу, він знову поїхав.

Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Даша тим часом давала безліч інтерв’ю, в яких її, як людину, що проявила стійкість та сміливість, розпитували, як вона ставиться до колег. Піднімалося і питання зіркового біженства, і мови і минулих помилок. Даша не приховувала свого роздратування на рахунок Потапа та Світлани Лободи. І як виявляється, це дарма не пройшло.

Потап продемонстрував свої почуття до співачки, яка його чи то зачепила, чи то образила та заблокував її в соціальних мережах.

На такий самий крок наважилася і Лобода. Погроз чи попереджень Даша не отримувала, а отримала повідомлення від продюсерки з проханням не чіпати інших зірок. Про це зірка розповіла в програмі “Неймовірна правда про зірок”.

“Потап та Лобода мене заблокували. Ніхто мені не погрожував. Попросили мене. Нещодавно написала продюсер і попросила не говорити про артистів”, – розповіла співачка.

Нагадуємо, що рік тому Потап дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснив, що знаходився за кордоном так довго через свій стан здоров’я. У зірки була пневмонія, а після він мав ускладнення, які виражалися паралічем м’язів обличчя.

Втім, це не надто заспокоїло чи переконало публіку. Натомість в мережі почали ширитися чутки про його розлучення з Настею Каменських, про адюльтер в їхній родині та інші плітки.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.