Алан Бадоєв розповів про розлучення з Жанною Бадоєвою, яка емігрувала в Італію: “Це потрібно було закінчити”

Попри палке кохання, за яким слідкує вся країна, зірки часто розлучаються. Що ж стало причиною розриву стосунків відомого кліпмейкера з дружиною?

Коли пара познайомилась, Алан був простим студентом, на п’ять років молодшим за Жанну. Закохані одружились та Бадоєва народила чоловікові доньку. Вони надихали одне одного. Кар’єра обох набирала оберти.

Алан Бадоєв розповів про причини розлучення з дружиною
Алан Бадоєв розповів про причини розлучення з дружиною

У 2011 році подружжя разом вели телепроєкт “Орел та решка”. Глядачі із захопленням дивились на закохану пару, але зрештою потім Жанна зізналась, проєкт був останнім шансом для їхнього шлюбу. Кохання врятувати не вдалося та у 2012 році, після 11 років шлюбу, пара розлучилась.

Алан Бадоєв розповів про причини розлучення з дружиною
Алан Бадоєв розповів про причини розлучення з дружиною

Навіть після розлучення режисер зберігає любов та повагу до ексдружини. Алан тільки позитивно відгукається про Жанну та називає її жінкою, що навчила його жити. З їхнього шлюбу пішла іскра кохання, що тримає пари разом. Подружжя зрозуміли, що далі будуть сварки та не хотіли, щоб їх бачили діти. Пара вважала, відносини повинні завершитися так, як і почалися, дружбою.

“У нас діти, а діти ніколи не повинні бачити сварки. Вони повинні бачити кохання”, – поділився Бадоєв на інтерв’ю з Машею Єфросиніною.

Алан Бадоєв розповів про причини розлучення з дружиною
Алан Бадоєв розповів про причини розлучення з дружиною

Наразі Жанна Бадоєва замовчує війну та працює на російських телеканалах. Через свою мовчазну позицію вона занесена до санкційного списку. Алан прокоментував позицію жінки. Чоловік впевнений, зараз не час для розбірок, а в майбутньому Жанна з чоловіком обов’язково розкажуть та покажуть, чому зараз мовчать.

“Коли прийде час висловитися і щось показати, Жанна з чоловіком це зробить. Але це не зараз, і я не маю права це робити” – пояснив Алан на ютуб каналі Раміни Есхакзай.

Алан Бадоєв розповів про причини розлучення з дружиною
Алан Бадоєв розповів про причини розлучення з дружиною

Також Бадоєв поділився, що з початку повномасштабного вторгнення активно спілкується з дітьми – Лолою та Борею. Діти режисера хвилюються за батька та постійно з ним на зв’язку.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.