Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що для неї значить перемога: “Повернення всіх”

Перемога – це для кожного щось своє, звісно, коли ми говоримо у глобальному сенсі, то це звільнення всіх територій України і припинення бойових дій, а також недосяжність клятих росіян до нашої країни. А також повне визнання росіян агресорами.

Та кожен з нас переживає свої почуття під час війни, і в кожного є своє уявлення про те, що зараз відбувається навколо нас. І це абсолютно нормально, оскільки ми всі зараз воюємо по-своєму. Тим хлопцям, які на нулі, на фронті, які захищають наші кордони війна показана у реальному часі, вони постійно знаходяться тут і зараз. Для них неминуче бачити своїх поранених побратимів, вибухи та смерті на власні очі. А от люди, які втратили свої домівки та потрапили під обстріл мають свої враження від воєнних дій. Те ж саме стосується дітей, які втратили своїх батьків, матерів, які виїхали за кордон. І тих, хто втратив на війні своїх чоловіків, синів і братів.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Вже півтора року всі ми боремося по-своєму за свободу, за волю, за право жити й жити щасливо. Будувати своє майбутнє під звуки ракет і дронів, які лякають всіх нас. Тому й перемога для кожного буде своя окрема та наша спільна. На це питання відповіла й перша леді Олена Зеленська, яка має своє враження від всіх цих жахливих подій.

“Це в першу чергу повернення всіх наших територій з 1991 року, повернення наших військових, полонених, військовополонених, дітей, людей, які виїхали, ми дуже хочемо, щоб повернулися всі наші вимушені переселенці, ті, хто хоче повернутися. І третя компонента – справедливість. Аби кожен, хто віддавав накази, хто їх виконував, отримали не тільки вирок, але й покарання. І без цього я не буду відчувати повноцінно нашу велику перемогу, за яку ми всі боремося до кінця” – розповіла Олена.

Тож, певно, багато людей погодяться зі словами першої леді. Адже це все є логічними і абсолютно виправдними наслідками нашої перемоги після війни, яку ми переживаємо й сьогодні. А для Олени особисто ще буде перемогою повернення її чоловіка президента до родини повноцінно.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?