Легендарна “Ніченька” зазвучить по-новому: Тіна Кароль в середині вересня випустить україномовну версію пісні

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських співачок українського шоу-бізнесу, оскільки її пісні дійсно чіпляють та можуть розчулити до сліз. Також вона має унікальний голос.

Тіна має сильний вплив на молоде покоління, адже крім свого неймовірного таланту вона ще й людина з великої літери, бо Кароль вже неодноразово допомагала людям, які цього насправді потребують. Співачка за власні кошти купувала учасникам “Голосу країни” квартиру. А це багато чого вартує, бо це показує широту її душі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна ніколи не була слабкою, адже вона доволі рано залишилась без чоловіка і всі задачі звалила на себе. Сюди ж входило і виховання сина, і робота, і бізнес. Саме тому, що довгі роки співачка все тягнула на собі, вона змогла стати справжньою зіркою  влаштувати своє життя так, як їй того хотілося.

Зараз Кароль і досі вважають єдиною українською поп-дівою, яка з кожним разом вражає все більше і більше, оскільки її пісні набувають нових сенсів та нового звучання. Але є в її арсеналі й ті пісні які роками не виходять з пам’яті слухачів. Але вони написані російською, бо раніше мовне питання не стояло настільки гостро, як зараз.

Певно всі пам’ятають ліричну пісню Кароль “Ніченька”, яку вона ще заспівала напівоголеною у кліпі, і він всім запам’ятався через драматизм. Ця пісня дійсно може й досі зачіпати, але слухати її вже навряд чи хтось буде.

Інформація про переклад пісні
Інформація про переклад пісні

Саме тому Тіна вирішила перекласти цей трек українською та додати їй нового звучання і дати новий, не менш серйозний і сильний сенс. Але нову версію легендарної пісні ми всі зможемо почути в середині вересня і виконана вона буде не Кароль.  Трек вийде 15-го числа, коли артистка нарешті презентує її своїм відданим слухачам, які довго чекали на цю мить разом з виконавцем ОКS.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.