Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом: на кого зірка проміняла Добриніна?

Колишня дружина Нікіти Добриніна Даша Квіткова засвітилася в компанії відомого холостяка невдовзі після розставання з чоловіком. Хто він та що обʼєднує цих двох?

Як відомо, знаменита українська блогерка Даша Квіткова повідомила про розлучення з Нікітою Добриніним наприкінці 2022-го. Пара заявила, що у їхньої історії не сталося нічого такого скандального, чим вони могли би поділитися з аудиторією. І тим не менш, їм довелося звертатися до суду через поділ майна, а також до психотерапевта, щоб владнати спілкування всередині родини та організувати для спільного сина Лева максимально комфортний процес виховання, в якому будуть брати участь обоє батьків.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Як виходила заміж Квіткова
Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Даша Квіткова говорить про найрізноманітніші речі. Однак своє особисте життя вона поки що не розкриває, але преса та глядачі вже впевнені в тому, що їй є, про що розповісти насправді.

Правда випливла назовні після ДТП з її участю в Києві. Так, на місце дорожньо-транспортної пригоди прибув ніхто інший, як Михайло Заливако.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Але користувачі мережі підмітили ще один дивний нюанс. Обидва світяться в одних і тих же місцях з однаковою періодичністю, що може свідчити про те, що вони дуже близько спілкуються. Ба більше, Михайла вже нарекли її бойфрендом, але Даша Квіткова на даний момент не коментує дані плітки.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Нагадуємо, що Михайло Заливако являється 11-м холостяком франшизи, в якій колись знімалася і сама Даша. Тоді виграла Анна Богдан і, ба більше, парі також вдалося зберегти свої стосунки і перенести їх зі знімального майданчику в реальне життя.

Разом вони були більше, ніж півроку. Заради коханої Михайло покинув рідний Харків та переїхав до Києва. Бізнесмен почав активно вести свою особисту сторінку, розповідав різні історії і не зупинився після завершення роману зі своєю обраницею. Причину розставання пара не назвала, але деякі глядачі схиляються до думки, що усе побачене ними взагалі було піаром і вони з Богдан ніколи не були разом по-справжньому.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?