Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом: на кого зірка проміняла Добриніна?

Колишня дружина Нікіти Добриніна Даша Квіткова засвітилася в компанії відомого холостяка невдовзі після розставання з чоловіком. Хто він та що обʼєднує цих двох?

Як відомо, знаменита українська блогерка Даша Квіткова повідомила про розлучення з Нікітою Добриніним наприкінці 2022-го. Пара заявила, що у їхньої історії не сталося нічого такого скандального, чим вони могли би поділитися з аудиторією. І тим не менш, їм довелося звертатися до суду через поділ майна, а також до психотерапевта, щоб владнати спілкування всередині родини та організувати для спільного сина Лева максимально комфортний процес виховання, в якому будуть брати участь обоє батьків.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Як виходила заміж Квіткова
Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Даша Квіткова говорить про найрізноманітніші речі. Однак своє особисте життя вона поки що не розкриває, але преса та глядачі вже впевнені в тому, що їй є, про що розповісти насправді.

Правда випливла назовні після ДТП з її участю в Києві. Так, на місце дорожньо-транспортної пригоди прибув ніхто інший, як Михайло Заливако.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Але користувачі мережі підмітили ще один дивний нюанс. Обидва світяться в одних і тих же місцях з однаковою періодичністю, що може свідчити про те, що вони дуже близько спілкуються. Ба більше, Михайла вже нарекли її бойфрендом, але Даша Квіткова на даний момент не коментує дані плітки.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Нагадуємо, що Михайло Заливако являється 11-м холостяком франшизи, в якій колись знімалася і сама Даша. Тоді виграла Анна Богдан і, ба більше, парі також вдалося зберегти свої стосунки і перенести їх зі знімального майданчику в реальне життя.

Разом вони були більше, ніж півроку. Заради коханої Михайло покинув рідний Харків та переїхав до Києва. Бізнесмен почав активно вести свою особисту сторінку, розповідав різні історії і не зупинився після завершення роману зі своєю обраницею. Причину розставання пара не назвала, але деякі глядачі схиляються до думки, що усе побачене ними взагалі було піаром і вони з Богдан ніколи не були разом по-справжньому.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?