Влад Яма розповів про конфеті, яке ледь не вартувало йому життя: оце так корпоративчик відгуляв

Танцюрист розповів, як виступ на Новорічному корпоративі ледь не коштував йому життя. Тож не варто забувати про заходи безпеки, що допоможуть весело відгуляти свято.

Новий рік – це час чудес та магії. Навіть повітря пахне по іншому, ялинкою та мандаринами. Здається нічого не зможе затьмарити святковий настрій. Та не варто забувати про правила безпеки, інакше свято може перетворитися на справжню трагедію. Не забувайте, бенгальські вогники можуть стати причиною пожежі, а після вживання в жодному разі не можна кермувати автомобілем.

Особиста порада Влада Ями – закривати рота, коли падає конфеті. На власному досвіді танцюрист дізнався, метафан, що яскраво та феєрично літає в повітрі, може стати вбивчим.

Влад Яма розповів, як ледве не загинув на новорічному корпоративі
Влад Яма розповів, як ледве не загинув на новорічному корпоративі

На шоу “Хто зверху” хореограф розповів правдиву історію з життя. На своєму першому корпоративі в Києві у 2003 році Влад виступав у складі балету Freedom. Перед боєм курантів танцівники стояли на сцені з келихами шампанського в руках. Годинник б’є, чутні хлопушки, нічого не передвіщає нещастя. Яма робить вдих повітря та зрозумів – не може дихати. Та найгірше було в іншому. Хореограф стояв в останньому ряду і ніхто з його колег та інших зірок не бачив, що він задихається. Розраховувати на допомогу було ні від кого. Влад впав, почав кашляти та конфеті вилетів з горла. Все закінчилося добре, але цей випадок зірка запам’ятав назавжди.

“А я стояв останнім, мене ніхто не бачив, не міг допомогти”, – поділився Влад Яма.

Влад Яма розповів, як ледве не загинув на новорічному корпоративі
Влад Яма розповів, як ледве не загинув на новорічному корпоративі

Мораль історії проста – будьте обачними в будь-яких умовах та бережіть своє здоров’я і життя. Під час гулянь не забувайте про свою безпеку та безпеку оточення.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.