Володимир Остапчук виїхав за кордон і “вляпався” у скандал через причину свого виїзду: “Так нахабно”

Знаменитий український телеведучий та блогер Володимир Остапчук знову потрапив у скандал, але на цей раз у зв'язку зі своїм виїздом за кордон. Що відбувається?

Володимира Остапчука по праву можна назвати найскандальнішим українським ведучим. Жоден телевізійний сезон не обходиться без гучних новин навколо цієї знаменитості. Напевно, дебют свій дебют у скандальності Остапчук розпочав після розлучення зі своєю першою дружиною Оленою Войченко, яка через сильні образу та біль, які наніс їй чоловік, не змогла втримати все в собі та розповіла журналістам, що відбувалося в їхніх стосунках насправді.

Після цього шоумен регулярно потрапляв у заголовки, в яких ішлося то про його стосунки з жінками, то про помилки, які він дозволяв собі у професійній діяльності.

Особливо добре пам’ятають глядачі “голодну” вечірку та обговорення волосся на тілі жінки. Не встиг вщухнути нещодавній скандал навколо нього, Богдана Шелудяка та Позитива, як розразився новий. На даний момент мова йде про виїзд за кордон.

Володимир Остапчук виїхав за кордон

Полтавська вразила схожістю з малим Остапчуком – не впізнаєш, що то вони (ФОТО)
Володимир Остапчук виїхав за кордон. Телеведучий разом зі своєю дружиною Катериною Полтавською

Не менш скандальний блогер Богдан Беспалов повідомив про те, що телеведучий прикрився благодійністю для того, аби отримати дозвіл на виїзд за кордон, а сам тим часом поїхав заробляти на корпоратив.

“Так нахабно і підло прикриватися благодійністю, щоб заробляти заради власного збагачення. Коли цього телепня скасують?”, – написав Беспалов у своєму Telegram-каналі.

Як відомо, на подібних замовленнях телеведучі заробляють від 4-5 тисяч доларів і вище. Богдан Остапчук завдяки своїй професійності, відмінній харизмі та почуттю гумору заробляв набагато більше середньостатистичних телевізійників, і міг похизуватися більшими доходами, ніж його колеги. Тим паче, шоумен ще й відмінно володіє англійською та має майже не має акценту.

Звичайно, у мережі на відповідь на новину розійшовся шквал критики. Втім, Володимир Остапчук поки що не поспішає розбиратися з проблемою, яка виникла на його шляху.

Його дружина Катерина, яка зазвичай публікує дуже багато контенту за день, зберігає повне мовчання та дотримується інформаційної стерильності. Тобто, на її акаунті взагалі немає ніяких оновлень.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.