Дочку влаштувала у Франції, а екс-чоловіка як вітром здуло: де зараз Лідія Таран і Андрій Доманський

Пара Таран та Доманського була чи не найгарніша в українському шоубізнесі. Але зіркам не вдалося втримати кохання. Чим зараз займається колишнє подружжя?

Зірки познайомилися у 2004 році. Лідія була успішною телеведучою, а Андрій тільки починав свій шлях. Доманський закохався, що не дивно, адже Таран гарна та харизматична жінка, що привертає увагу. Не послухавши заборону матері, Андрій розлучився з першою дружиною та з’їхався з Лідією.

Таран і Доманський поділилися подробицями особистого життя
Таран і Доманський поділилися подробицями особистого життя

Пара так і не одружилась. Закохані прожили декілька років цивільним шлюбом. Ініціював розрив ведучий. Причина не є таємницею. Таран розповіла, що Андрій захопився іншою жінкою. Хоча Андрій розповідає про холод в стосунках. Чоловік не зміг брехати ні собі, ні цивільній дружині, тому пішов. За словами ведучого, у пари не залишилося почуттів та через щільні графіки роботи вони втратили спільну мову. Дійшло до того, що під час поїздок в машині їм не було про що говорити. Телеведуча болісно переживала розрив.

Таран і Доманський поділилися подробицями особистого життя
Таран і Доманський поділилися подробицями особистого життя

У пари народилася донька. Зараз Василині 15 років. Дівчина проживає разом з матір’ю у Франції, куди вони поїхали на початку повномасштабного вторгнення. Живуть дівчата у будинку французької родини. Навчається Василина в місцевому коледжі.

На різдвяні свята в гості до дочки та онучки приїздила Марія Гаврилівна. Таран показала мамі Ейфелеву Вежу, Нотр-Дам-де-Парі та Версаль. В цілому, погуляли туристичними місцями. Але залишатися мати не захотіла. Провідала рідню та повернулася в Україну.

Таран і Доманський поділилися подробицями особистого життя
Таран і Доманський поділилися подробицями особистого життя

Відомостей про Андрія Доманського майже немає. Після початку повномасштабного вторгнення чоловік записав відео, в якому українською мовою дякував волонтерам, а згодом видалив сторінки в соціальних мережах.

Доманський родом з Одеси, розпочинав кар’єру на радіо. А популярність ведучий здобув завдяки проєктам на Новому каналі. “Підйом”, “Хто проти блондинок?”, “Інтуїція”, “Фабрика зірок” зробили Андрія впізнаваним та затребуваним телеведучим.

Таран і Доманський поділилися подробицями особистого життя
Таран і Доманський поділилися подробицями особистого життя

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?