Таїсія Повалій зізналась, що її в Україні люблять і баз звання народної артистки: надії помирають останніми

Таїсія Повалій колись була улюбленицею української публіки, її пісні знали та наспівували навіть діти. Вона приїжджала на гастролі та концерти у різні міста України і їй всюди були раді.

Та часи змінюються, як, власне, й самі артисти та їхнє життя. У Повалій давно вже не калатає серце від всього, що пов’язано з Україною, адже її життя в країні-агресорці добре. Там, вона вийшла заміж за продюсера, там її шанують і платять небувалі гонорари. Також там живуть її друзі колеги, з якими жінка давно товаришує і має за честь виступати з ними на одній сцені.

Таїсія Повалій ховає обличчя після пластики
Таїсія Повалій все ще думає, що потрібна українцям

Хоча не можна сказати, що слава Повалій у росії, чимось відрізняється від слави в Україні. Але вибір кожен робить для себе сам. І Таїсія зробила його дуже давно. І навіть зараз, коли її рідна земля вся палає ворожим вогнем, жінка не звертає на це уваги. Звісно виникає багато питань до неї, але здається, це не лікується.

Через своє мовчання Україна залишила артистку без звання, та здається сама співачка зовсім не засмутилася. Вона впевнена, що українцям подобається вона і без нагород, але якби вона тільки знала, як помиляється. Бо зрадників у нас не чекають.. Хоча живе вона зараз у столиці рф і туди ж перевезла свою вісімдесятирічну матір шантажем аби тільки не їхати до України.

Реакція українців на Повалій або агресивна або ж просто байдужа, бо з нею вже всім давно все зрозуміло. Жінка обрала комфорт замість людяності і це її свідомий вибір. Адже за весь час від неї не можна було дочекатися навіть жодного слова підтримки на адресу українців.

Таїсія Повалій ховає своє обличчя після чергової пластичної операції
Таїсія Повалій

Як каже Таїсія, зараз їй байдуже, що думають про неї українці. Ну залишили її без звання, та й що. Це зовсім нічого не змінило. Вона чудово знає, що і без будь-яких звань її народ любить. От і все. Та насправді ж це лише її погляд на ситуацію крізь рожеві окуляри. Повалій більше не потрібна Україні та її слухачам.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.