Досі кохає колишню дружину? Володимир Дантес вразив зізнанням, як пройшло розлучення з Дорофєєвою

Знаменитий український співак та комік Володимир Дантес дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізнався, що у розлучені з Надею Дорофєєвою для нього було найскладнішим.

Коли Володимир Дантес та Надя Дорофєєва повідомили про рішення розлучитися у їхньому житті вже все кардинально змінилося. І мова йде не про статус вільних людей, який вони отримали, а про повну зміну партнерів.

Так, у житті прекрасної Наді сталася трансформація: її друг Михайло Кацурін перетворився на коханця. Дантес також не ходив далеко і знайшов “своє” зовсім близько, – він почав зустрічатися з колишньою дружиною Михайла.

Як тільки аудиторія дізналася про цей парадоксальний випадок, одразу ж почала активно жартувати на його рахунок у мережі, а сам Володимир неодноразово зізнавався, що це його навіть бентежить, адже він не вважає, що вони помінялися.

Володимир Дантес відповів, що було найскладнішим у розлученні з Дорофєєвою

Дантес розкрив причину відсутності дітей у шлюбі з Дорофєєвою
Володимир Дантес відповів, що було найскладнішим у розлученні з Дорофєєвою

Також цікаво, що ситуація почала розвиватися доволі стрімко і лише набирала обертів. Якщо спочатку Вова та Надя запевняли, що не збираються розлучатися на паперах, то вже через рік вони пройшли усі етапи та офіційно стали колишнім подружжям.

Це було необхідно для того, аби Надя змогла вийти заміж за Михайла. При цьому обидва майже не спілкувалися з журналістами на рахунок усього пережитого.

І лише нещодавно Дантес дав коментар Славі Дьоміну та відповів на питання, що було найскладнішим у розлучені з його колишньою дружиною.

Та це все в цілому, напевно, складно, – після паузи відповів співак. – Усе”.

“Уся процедура?” – уточнив ведучий.

“Та так. Напевно, що вся процедура”, – підтвердив співак.

Нагадуємо, що у музиканта також вперше поцікавилися, чи збирається він одружуватися з Дашою Кацуріною. Чоловік щиро відповів, що поки не вважає за потрібне узаконювати з нею стосунки.

Мовляв, пройшло не так багато часу, і зараз їм комфортно разом у такому форматі. Можливості весілля у майбутньому він при цьому не відкидає. Зіркова пара ще жодного разу не обговорювала дане питання, а Даша зізнавалася, що любить натякати співаку про те, що хоче стати дружиною.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.