Тімур Мірошниченко повідомив про серйозну хворобу прийомного сина: “Перше, що зробив – це взяв за руку”

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко розповів про те, що зараз відбувається в його сім'ї та чим хворіє його прийомний син Марсель.

За історією сім’ї Тимура Мірошниченка слідкувала вся країна, а все тому, що він став першою зіркою, яка усиновила дитину під час повномасштабної війни. Про свій намір телеведучий об’явив майже одразу після вторгнення, однак бюрократія та інші питання, звісно, зайняли великий відрізок часу. Реалізувати своє бажання зірковій парі вдалося більше, ніж через рік.

Тімур Мірошниченко повідомив про серйозну хворобу прийомного сина

Інна Мірошниченко поділилася спогадами з дитячого будинку після усиновлення сина
Тімур Мірошниченко повідомив про серйозну хворобу прийомного сина

Тімур та його дружина Інна розповідали про те, що підготували своїх дітей до того, що в їхній сім’ї з’явиться новий член. З малюком вони також доволі довго знайомилися, налагоджували зв’язок і постійно його відвідували, поки чекали, коли ж держава відпустить дитя у його нову сім’ю.

Окрім того довелося зіштовхнутися з суворою правдою. Наприклад, не так давно шоумен розповідав про те, що звичайні сім’ї, які хочуть забрати здорового малюка додому з дитячого будинку мають заплатити біля п’ятидесяти тисяч євро. Саме такою створюють реальність люди, які розпоряджаються долею цих прекрасних малюків.

В свою чергу Тімур нещодавно поділився не просто кадрами. Його прийомний син захворів на пневмонію. Про це Мірошниченко повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І зірка показав, як хлопчик дихає через інгалятор за допомогою свого батька, а також розповів про те, як він взяв його за руку, аби отримати допомогу.

Тімур Мірошниченко повідомив про серйозну хворобу прийомного сина

Нагадуємо, що шоумен та його обраниця одружилися у 2018 році. Спочатку Інна Мірошниченко народила доньку Мію. Потім на світ з’явився їхній син Марк. У червні подружжя Мірошниченків розповіло про те, що розпочали процедуру усиновлення. Пара захотіла втретє стати батьками для дитини, яка втратила рідних через війну. Маленького хлопчика Марселя вони забрали з дитбудинку.

Саме після усиновлення в одному з інтерв’ю ведучий зізнався, що держава не зацікавлена в усиновленні дітей.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.