“Він точно видихне”: Оля Полякова заявила про розлучення з чоловіком Буряковським і поділилася його реакцією

Відома українська співачка Оля Полякова раптом усвідомила, що може піти від свого чоловіка Вадима та поділилася припущенням щодо його реакції.

Після повернення Оля Полякова з евакуації українських шоу-бізнесом прокотилися чутки про її розлучення з чоловіком Вадимом. Неодноразово артистка була вимушена спростовувати дані чутки, а пізніше взагалі звернулася до людини, яка їх розпускала та наполегливо попросила припинити це робити.

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова припустила, що може розлучитися з чоловіком

При цьому артистка ніколи не приховувала, що у її шлюбі ставалися кризи, через які вона подумувала розлучитися. Але кожна розмова про імовірне розставання закінчувалася тим, що обидва партнери приходили до висновку, що час точно не настав.

Оля Полякова припустила, що може розлучитися з чоловіком

У свіжому випуску шоу “Дорослі дівчата” Маша Єфросиніна та Оля Полякова обговорили жіночі страхи. І один з найпопулярніших, як всім жінкам відомо — це страх залишитися самотньою. У зв’язку з цим деякі представниці прекрасної статі вирішують навпаки взяти аскезу від чоловіків і навмисне залишаються одні, щоб уникнути будь-якого сердечного болю.

Маша поділилася, що свого часу також це практикувала, але цей період закінчився вже через 9 місяців, коли вона зійшлася зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим.

Оля Полякова вперше зізналася, кого ще відбила
Оля Полякова припустила, що може розлучитися з чоловіком

Оля Полякова раптом також заявила, що вона може розлучитися з чоловіком, але боїться, що їй не вдасться зійтися з ним.

“А що так можна було? Він точно ви дихне… Я сцикло! Ні, не буду”

Нагадуємо, що Вадим Буряковський є єдиним чоловіком Олі Полякової. З ним вона зійшлася 20 років тому. На той час бізнесмен був при грошах, а також мав дружину. Відсутність дітей дала йому можливість швидко розлучитися та зійтися з коханкою. Невдовзі Оля Полякова подарувала йому дочку Машу, а потім дочку Алісу.

Найперша криза у їхньому союзі сталося через гроші. Буряковський збанкрутував у той самий період, як Оля Полякова мала величезні доходи і могла утримувати свою сім’ю. Врешті-решт, вона зайняла позицію голови сім’ї і після того, як відновив свої прибутки не поступилася йому місцем.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.