Маша Єфросиніна подарувала Поляковій 4 піжами, а сама спить без нічого: “До дірок зносила”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про те, який подарунок зробила для своєї подруги Олі Полякової, і чому він вийшов вельми іронічним.

Після прем’єри спільного авторського шоу Маші Єфросиніної та Олі Полякової глядачі постійно дізнаються про них щось нове. Так, дівчата з великим задоволенням діляться своїм досвідом, а перегляд їхніх сюжетів виглядає так, ніби ти знаходишся у колі давніх подруг, з якими можеш поділитися абсолютно всім, що в тебе накопичилося.

Полякова та Єфросиніна говорять про фігуру
Полякова та Єфросиніна говорять про фігуру

Тож недарма дане шоу користується такою шаленою популярністю.

Примітно, що тем для розмов зіркам завжди вистачає. То вони обговорюють чоловіків, то дітей, то ганебні моменти з життя, то свої страхи. Так, нещодавно у свіжому випуску свого шоу Маша та Оля дискутували про власні фобії.

Маша Єфросиніна подарувала Олі Поляковій чотири піжами

Маша Єфросиніна подарувала Олі Поляковій чотири піжами

У ході розмови Маша Єфросиніна зізналася, що не може спати у себе в кімнаті без нічого, як це було раніше і раптом відчула сильний потяг якомога сильніше одягнутися та захиститися десь у гостьовій кімнаті.

Під час обговорення телеведуча також з’ясувала, що жодна з піжам, яку вона подарувала Олі Поляковій та не одягає. Співачка поквапилася виправдатися. Мовляв, так заносила, що на них з’явилися дірки. А з одної вона просто виросла, так як Єфросиніна не вгадала з розміром.

“Я ж їх до дирок зносила, а з одної виросла. Ти ж подарувала мені свій розмір!”

Нагадуємо, що 2 роки тому Оля Полякова та Маша Єфросиніна запустили експериментальний для себе проєкт, який показав свою актуальність та доцільність вже після першого випуску. З тих пір зірки регулярно знімають нові випуски та публікують їх на YouTube-каналі.

Навіть під час повномасштабного вторгнення жінки знайшли в собі сили та зняли свіжий епізод, хоча їм і не вдалося уникнути критики та хейту за це.

  • Співачка та телеведуча зізнавалися, що до цього в них були доволі дивні та нестандартні стосунки, але увійшовши у етап інтенсивної спільної роботи, вони неабияк зблизилися, що кожного дня мають можливість спостерігати їхні фанати.

Схожі статті

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?