Євген Клопотенко розповів, що пов’язує його з Лесею Нікітюк: про Злату Огнєвіч вже й думати забув

Євген Клопотенко – відомий український шеф-кухар, а також справжній реформатор. Для нього важливо в Україні функціонує світ кухарів.

Не секрет, що Євген і досі не змін знайти для себе гарну партію. Чомусь він не любить серйозних стосунків. Звісно, вони були у чоловіка, але нині він обирає свободу. І насправді через його самотність дуже переживає мама кулінара. Вона хоче для сина родинного тепла і щастя.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

А от сам Клопотенко каже, що серйозні відносини – це не його. Можливо йому дійсно не комфортно в тих умовах, де так чи інакше обмежують його свободу.

Попри всі відмовки чоловіка, йому продовжують активно приписувати романи з відомими українськими жінками. Наприклад, зі Златою Огнєвіч. Колись, їх разом побачили в обіймах і вирішили, що у Євгена є почуття до співачки, але ні, вони просто мають гарні відносини.

Також нещодавно Клопотенко заговорив про відносини з Лесею Нікітюк. Річ  в тому, що чоловік готував на кухні разом з Дашею Астаф’євою і вона запитала, що у нього з Лесею.

“Що у мене з Лесею Нікітюк? Ну дивись, у мене з нею нічого немає, просто вона приходила з рідними групами людей в мій ресторан і я постійно дивував її чоловіків або бджолами або борщем і вона, мабуть, трошки ревнує до тебе” – розповів Євген.

Які стосунки у Євгена з Лесею

Отже, з жодною відомою жінкою серед українського шоу-бізнесу, Клопотенка нічого не пов’язує крім гарних людських відносин. Але на шоу Володимира Остапчука “Мекнув-питайте”, де Женя був гостем, він зізнався, що зараз перебуває у стосунках з дівчиною. Звісно, така новина дуже здивувала публіку, але поки що все розвивається серйозно і називати ім’я своєї обраниці Клопотенко не поспішає і не хоче публічних стосунків.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?