Холостячка Ксенія Мішина показала чоловікам свої нескромні апетити: “Ніколи не була на Мальдівах”

Ксенія Мішина – відома українська акторка, яка змогла завоювати любов мільйонів глядачів. Адже коли Ксенія з'являється на екранах телевізора, майже всі глядачі затамовують подих.

Ксенія багато і плідно працювала заради того, щоб зараз відчути себе вільною у плані життя, а також справжнім професіоналом в плані своєї роботи. А робота у Мішиної нелегка. Це лише здається, що сказати текст на камеру це легко. Але ж не кожен може бути актором, не кожен вміє показувати різні емоції в ту мить, коли вони дійсно потрібні. Акторами стають або талановиті люди, або ті, хто розвинув в соб і цей талант, тобто ті, хто йде напролом.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Ксенія Мішина

А ось Ксенія має і трохи таланту і дуже багато зусиль вона докладала, щоб в один день прокинутися акторкою, до того ж популярною та затребуваною. Звісно, для такого ривка жінці знадобилось багато часу і сил. Вона стільки відмов чула від режисерів та продюсерів, що просто не перерахувати. Але не здалась і тепер живе своє краще життя.

Мішина має вже доволі дорослого сина Платона, якого потрібно виховувати, опікати, доглядати та утримувати. А все це гроші, та вже зараз акторка не переймається з цього приводу, оскільки тепер вона заробляє своїм ім’ям.

Тому зараз жінка може дозволити собі відвезти сина і маму на море за кордон, та ще й не один раз на рік, а рази 3-4, щоб вже очно всі змогли видохнути та відпочити. Ксенія була в Єгипті, в Туречинні та просто подорожувала світом. Але є місце, куди жінка дуже хоче поїхати, але не може.

Сторіс Мішиної
Сторіс Мішиної

Ксенія заявила, що вона ніколи не була на Мальдівах. Про це акторка розповіла у своїй історії в соцмережі інстаграм, коли розповідала про те, що сьогодні, їй багато чоловіків пропонували відвезти Платона до школи. І Мішина вирішила натякнути майбутнім нареченим, що вона хоче на Мальдіви.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.