Ані Лорак довгі роки була коханкою цього красеня зі зв’язками: 20-річна різниця у віці не бентежила

Кар'єра знаменитої російської співачки Ані Лорак розпочалася у доволі непростих умовах і в непростий час. Продюсер для юної дівчини цю справу не полегшив.

Ані Лорак за усе своє життя дала багато великих інтерв’ю. З них можна зробити висновок, що артистка дуже не любить говорити про свого найпершого продюсера Юрія Фальосу.

Зрадниця Ані Лорак на День знань доньки Софії вдягнулася вся в чорне
Юрій Фальоса розповів, якими були його стосунки з Ані Лорак

А все тому, що у молодої дівчини, яка на той момент не була повнолітньою, був з ним роман. У Кароліни та Юрія різниця у віці складала 18 Років. Втім, це не зупинило їх.

Історія класична: стосунки Фальоси з дружиною давно себе зжили, але оформляти розлучення ніхто не поспішав. Наявність штампу в паспорті не заважало підприємцю жити з молодою коханою у цивільному шлюбі. Свого часу чоловік подарував блискучу кар’єру їй та Міці Ньютон.

Шанувальники не засуджують виконавицю за непоказне минуле. Мовляв, явище це часте, коли приваблива жінка того, хто може дати поштовх її кар’єрі. До того ж, як зазначає багато хто, Фальоса мав не лише зв’язки у шоу-бізнесі, а й привабливу зовнішність.

Юрій Фальоса розповів, якими були його стосунки з Ані Лорак

Юрій Фальоса і Ані Лорак
Юрій Фальоса розповів, якими були його стосунки з Ані Лорак

І як не дивно саме артистка поклала кінець цим стосункам. Лорак закохалася у футболіста та покинула заради нього продюсера, з яким крутила роман понад 7 років. Примітно, що часто Юрія називали її першим чоловіком.

Фальоса не бажав відпускати Лорак, і давав про це знати публічно. Після її розставання з футболістом продюсер не приховував своїх емоцій, а пізніше поскаржився на те, що артистка не дала йому поспілкуватися зі своєю дочкою від бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Фальоса був ображений такими манерами і не розумів, у чому справа.

Втім, після розставання продюсер самотнім не залишився, в нього було доволі багато жінок, спроб створити сім’ю, і навіть народився 6 років тому маленький син.

Юрій Фальоса розповів, якими були його стосунки з Ані Лорак. Юрій Фальоса та Ольга Вишневська

Про свої стосунки з Лорак Юрій охоче згадує, розповідає публічно і не бачить нічого осудливого у своєму минулому.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.