Андрій Данилко відвіз маму Сердючки Інну Білоконь на нову батьківщину Влада Ями: там стався перший поцілунок

Важко стерти зі своєї пам'яті фото поцілунку Андрія Данилка та Інни Білоконь. Воно наробило багато шуму і тим не менш вражало своєю щирістю та легкістю. Зірковому дуету про неї також буде забути нелегко!

Близько 30 років Андрію Данилко та його вірній партнерці по сцені Інні Білоконь приписували бурхливий роман. Глядачам здавалося, що таку гармонію, взаєморозуміння та теплоту у стосунках неможливо отримати, перебуваючи у статусі друзів. І тим не менш, усі три десятиліття Андрій Данилко запевняє, що між ними немає нічого більше. Тим паче, Інна Білоконь давно заміжня і виростила в цьому шлюбі двох дітей.

Інна Білоконь показала немовля, яке феноменально схоже на Данилка
Андрій Данилко відвіз маму Сердючки Інну Білоконь в Маямі

Певним рубіжом у цьому питанні став знімок, який декілька років тому потрапив до мережі. На ньому Андрій та Інна сидять на тротуарі та цілуються у губи. Поцілунок не можна розцінювати як дружній, адже виглядав він максимально романтично. Власне, мета публікації даного кадру також не включала в себе показати, як міцно виконавці товаришують.

Андрій Данилко відвіз маму Сердючки Інну Білоконь в Маямі

Вже пізніше стало відомо, що фотографія була зроблена в Маямі біля розкішного маєтку покійного Джанні Версаче. Автором знімку був виконавець Ель Кравчук. Мотивація його вчинку, адже саме він оприлюднив даний кадр, була багатьом незрозумілою, тож він вирішив пояснити.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко відвіз маму Сердючки Інну Білоконь в Маямі

Мовляв, навколо виконавця ролі Вєрки Сердючки ходило забагато чуток про його нетрадиційну орієнтацію, і чоловік вирішив поставити крапку раз і назавжди, показавши його поцілунок з Інною. Як саме відреагували Данилко та Білоконь достеменно невідомо, адже вони ніколи не коментували витівку Ель Кравчука. Але для публіці вони дали коротке пояснення: це був прояв дружби, і нічого більше.

І ось знову шляхи Андрія Данилка та Інни Білоконь привели їх до вищезгаданого Маямі. Саме там зараз знаходиться велика частина українського шоу-бізнесу. Зокрема, Влад Яма. Але тепер поїздка зірок носить суто робочий характер, адже Вєрка Сердючка та її команда продовжують гастролі та збирають гроші на благодійність. Відповідну інформацію можна знайти на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.