Гурт MOZGI перетворилися на МІЗКІ: Потапа не оминула криза середнього віку – Позитив не бере в цьому участі

Потап – відомий український продюсер та виконавець, який з багатьох молодих артистів зробив справжніх зірок української естради. Це Дорофєєва, Позитив, Настя Каменських.

Багато років Олексій співпрацював у продюсерському центрі разом зі своєю колишньою дружиною Іриною Горовою, колись вони разом починали цю справу і досягли неймовірних успіхів. Їхні проєкти й досі популярні. Вони виступають на світових сценах і беруть участь у наймасштабніших проєктах та колаборація. Це неймовірно, адже такий результат тримати протягом багатьох років – професіоналізм.

Потап показав свого дорослого сина від колишньої, який на нього не схожий
Потап вертає гурт Mozgi під новою назвою

Але після початку повномасштабної війни погляди Ірини і Потапа на розвиток творчості розійшлися дуже сильно. Ірина ставить фокус на популяризацію української музики нового рівня. Вона має бути чуттєва, лірична та актуальна. А от Потап своєю чергою навпаки хоче робити щось більш живе та більш веселе.

Зараз кожен з них займається своєю творчістю. Під крилом Ірини залишається Надія Дорофєєва та інші артисти. І вона доволі швидко набирає обертів зі своїм новим музиним лейблом.

А Потап вирішив навпаки відродити свій старий та вже забутий проєкт MOZGI Українізація в чаті: не MOZGI, але тепер цей проєкт буде поданий під новою назвою –  MI3KI.

Схоже, Потап повноцінно повертає гурт до світу українського шоу-бізнесу. Кілька днів тому в Інстаграм музикантів з’явився пост, який натякає на нову україномовну назву  МІЗКІ та новий шлях гурту вже у нових реаліях та з новими вимогами.

Але варто зауважити що на відео та фото з репетицій,  відсутній Позитив. Проте це й не дивує, адже він давно заявив, що не повернеться до лейблу і буде працювати самостійно.

Тож, цікаво, чому Потапенко не вигадав нового проєкту, а просто вирішив переродити гарно забутий гурт під новою назвою. Що ж, цікаво буде поглянути що з цього вийде.

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?