Ольга Мартиновська зізналася, що не шкодує про розлучення з першим чоловіком: у Ярославського намалювався шанс

Знаменитий український кулінар Ольга Мартиновська вперше розповіла, як ставиться до свого розлучення, а також статусу матері-одиначки. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, Ольга Мартиновська декілька років перебувала у шлюбі зі своїм колегою. І саме в цьому союзі у неї народилася дитина — первісток Віра. Але незабаром стосунки з законним чоловіком почали псуватися. Вже лише через декілька років Ольга зізнається, що цьому серйозно посприяв Володимир Ярославський.

Ольга Мартиновська зізналася, що не шкодує про розлучення

Ольга Мартиновська заінтригувала зізнанням у коханні
Ольга Мартиновська зізналася, що не шкодує про розлучення

Її благовірний влаштувався у новий столичний ресторан “Собака з’їла голуба”, який переживав не найкращі часи. За іронією долі, рятувати його прийшов саме Володимир. Ольга й раніше чула про його суворий характер, адже слідкувала за шефом у соціальних мережах. Проте й уявити не могла, що під його гарячу руку потрапить її власний чоловік.

Ярославський звільнив коханого Ольги, а вона ніяк не могла зарадити матеріальній ситуації в родині, адже щойно народила та не могла вийти на роботу. Мартиновська пригадала, що тоді надзвичайно довго злилася на незнайомого особисто Володимира і навіть уявити не могла, що колись називатиме його найкращим другом. Через 3 роки пара розійшлася, а в життя Ольги увійшов Вова.

Тим не менш, публіка по-різному ставиться до успіху Мартиновської. Завжди знайдеться представник публіки, який буде критикувати зірку за те, що вона виховує дочку самостійно, а також не змогла влаштувати особисте життя, навіть будучи близькою до світських кол. Але сама Ольга Мартиновський дає зрозуміти, що аніскільки не шкодує про свій вибір, вміло тримає баланс і не впадає у крайнощі.

Маленька Віра при цьому має доволі широке коло спілкування і може похизуватися прекрасною дружбою з Ектором, якого називає своїм хрещеним батьком, а також із самим Володимиром, який, здається, дуже подружився з нею.

Ольга в свою чергу не говорить публічно про стосунки з чоловіками і, складається враження, наче вона взагалі не цікавиться цією стороною питання. Саме тому аудиторія не може підібрати для неї кращої кандидатури у чоловіки, ніж її ліпший друг Володимир Ярославський.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.