Як виглядає таємний чоловік Квітки Таюне: всі думали, що це Олег Винник, а хто ним виявився насправді?

Знаменита українська бек-вокалістка Квітка Таюне давно інтригувала мережу своїм особистим життям і нарешті стало відомо, хто ж насправді її чоловік.

Олег Винник та Квітка Таюне працюють разом на сцені вже багато років. За цей час публіка встигла помітити, що їхні стосунки набагато ближчі робочі чи дружні. Однак, якщо бек-вокалістка взагалі не розповідала про своє особисте життя та не давала інтерв’ю, то виконавець щиро запевняв, що в нього немає коханої жінки та сім’ї.

Преса схилялися до думки, що Олег так говорить, аби зберегти велику кількість фанаток, які все ж таки були в нього закохані як в чоловіка. Але з часом назовні стали виходити нові деталі його життя: говорили, що насправді співак одружений, що в нього є дитина, а з дружиною він разом зі студентських часів.

Як виглядає таємний чоловік Квітки Таюне

Як виглядає таємний чоловік Квітки Таюне

Після поїздки журналістів у рідне село співака стало відомо, що його справжньою дружиною є Таїсія. З того дня вокалістку стали називати його “таємною благовірною”, адже він докладав неймовірних зусиль, аби сховати правду.

Олег був неабияк розлючений на журналістів за те, що вони розкрили його секрети, але спростовувати інформацію не поквапився, що і змусило фанатів думати, ніби інформація повністю достовірна. Але підтвердження надійшло лише після початку повномасштабної війни в Україні. Зірка втік за кордон і перебував Німеччині увесь цей час. За офіційною версією, він виїхав в Європу через хворобу, від якої лікується. Втім, шанувальники та колеги поставилися до цього з недовірою та скептицизмом.

А втім, виконавець таки наважився дати інтерв’ю, в якому пояснив свою поведінку. У ньому він підтвердив, що являється чоловіком Таюне. Тобто здогадки фанатів та журналістів були абсолютно виправданими, а співак розізлився не через брехню, а через те, що його вивели на чисту воду.

Зараз кохана жінка допомагає йому у боротьбі з хворобою і, ба більше, стала причиною, через яку він почав лікування. У пари і є спільний син, який зараз вже отримує вищу освіту. Спадкоємця Олег захищає від публічності усіма можливими способами, тож досі пресі невідомо, як хлопець виглядає.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.