«В моєму житті сталася нічна телефонна розмова»: Оля Цибульська розповіла історію написання першого хіта

Зірки по різному здобувають свою творчість. Хтось сам має хист до написання пісень, хтось замовляє їх у авторів. Оля Цибульцька поділилась своєю історією.

У своєму Instagram Оля Цибульська поділилася потаємним. В сторіс співачка виклала зізнання про написання першої пісні. “Лю” стала справжнім хітом та початком кар’єри виконавиці.

Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню
Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню

Ведуча розповіла, після перемоги у шоу “Фабрика зірок” до неї посипалися пропозиції. Але треки, що пропонували їй продюсери та автори жінці не подобались. А запис коштував великих грошей, яких у співачки не було. 5 тисяч доларів вартувала запис пісні без аранжування, без відео.

“Де взяти такі гроші, коли в кишені 100 доларів на місяць в кращому випадку, не відомо”, – написала співачка.

Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню
Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню

Виконавиця була у відчаї, переслухувала демо версії треків та ридала. Вона не розуміла, як зможе далі працювати. Дзвінок продюсера гурту ТІК просто врятував жінку. Саме Олег Збаращук підбадьорив Олю та порадив написати пісню самостійно.

“Була зима. На вулиці дуже темно. Я сиджу, слухаю ці демки і ридаю. Тому що, по-перше, вони мені не подобаються, по-друге, коштують шалених грошей, які я не розумію де взяти. І тут мені дзвонить Олег Збаращук. Ми з ним познайомились на одному з концертів. Вони тоді їхали з якогось столичного концерту, повертались у Вінницю і застрягли в снігу. Я кажу йому: “плачу, бо хочу пісню, а не маю 5 тисяч, а не розумію, як працювати”. Він відповів: “то напиши сама”.  І тоді з’явилася перша пісня. Дякую тобі Олег!” – поділилася Оля.

Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню
Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню

Цибульська повірила в себе та написала перший хіт. Саме з пісні “Лю” почалася творча кар’єра Олі. А потім, за словами співачки з неї “полилася” музика.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.