Оля Сумська відверто поділилася подробицями з особистого життя 21-річної доньки: збирається заміж?

Відома українська акторка розповіла про особисте життя своєї доньки. Ольга зізналася, чи є у дівчини хлопець та, чи хоче вона скоріше вийти заміж.

Нещодавно Оля Сумська приймала учать в зйомках проєкту “Мекнув – питайте“. Темою випуску стало весілля. Зірки спілкувались про весільні подарунки, кредити на весілля, також обговорювали пропозиції руки та серці. Ольга розповіла чимало життєвих історій. Також  акторка не втрималась та поділилась планами доньки Ганни на майбутнє.

Оля Сумська розповіла про особисте життя доньки
Оля Сумська розповіла про особисте життя доньки

Зірка заперечила стереотип про жінок, які хочуть скоріше вискочити заміж. За словами жінки, сучасні дівчата прагнуть саморозвитку та кар’єрного зростання, тож заміжжям не переймаються. А сучасна молодь бажає побудувати певний фундамент, перед тим, як заводити сім’ю.

“Немає такої мети сьогодні у дівчат. Якщо це було актуально для покоління 90-х, 2000-х, то зараз дівчата абсолютно по-іншому вибудовують стосунки”, – наголосила Оля Сумська.

Оля Сумська розповіла про особисте життя доньки
Оля Сумська розповіла про особисте життя доньки

Звісно, рішення про одруження або відмову від нього є індивідуальним для кожної жінки, проте сучасні жінки все більше зосереджуються на своїй освіті, кар’єрі та самореалізації перед шлюбом. Багато з них відчувають, що можуть досягти багато у житті, не обмежуючи себе відносинами.

Акторка розповіла, що її донька є творчою натурою. Ганна у свої 21 роки думає про саморозвиток та навіть не має хлопця. Молода акторка не переймається особистим життям, та на це в неї й нема часу. І від цього дівчина кайфує. Вона багато працює, напевно хоче перевершити зіркову мати.

Оля Сумська розповіла про особисте життя доньки
Оля Сумська розповіла про особисте життя доньки

Нагадаємо, 21-річна Ганна донька Олі від другого шлюбу з Віталієм Борисюком. Нещодавно дівчина закінчила Київський університет Карпенка-Карого. Зараз молода артистка отримала роль у виставі “За двома зайцями” та стоїть з відомою мамою на одній сцені. Хочемо побажати Ганні успіхів у кар’єрі та особистому житті.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.