Керівник проєкту “МастерШеф” розповів про зміни на знімальному майданчику: як війна вплинула на шоу

Найпопулярніше кулінарне шоу України "МастерШеф" на телекранах вже 12 років. Як змінився процес створення улюбленого шоу читайте в матеріалі.

Стартував 12 сезон проєкту “МастерШеф”. Щосуботи кулінари змагатимуться за перемогу в новому сезоні. Суддями шоу залишилися Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський та Екстор Хіменес-Браво. Керівник проєкту Дмитро Широбоков привідкрив завісу залаштунків та поділився подробицями нового сезону.

Керівник проєкту "МастерШеф" розповів про зміни на проєкті
Керівник проєкту МастерШеф розповів про зміни на проєкті

Цього року заявок на участь в проєкт надійшло в рази менше. Зазвичай подають близько 10 тисяч анкет, у 2023 році надійшло тільки 1,5. Але попри це, гідних учасників обрати не склало проблеми. Багато з них зізнався, що наважилися на такий важливий крок, через війну, адже відкладати вже нікуди.

Дмитро зізнався, цього сезону буде і кохання, і справжня дружба. Учасники порівнюють проєкт з літнім табором для дорослих. Вони опиняються в нових умовах та середовищі з незнайомими людьми. Тому час на шоу, ніби інше життя та між людьми зароджуються нові стосунки. Пристрасті будуть, а одна з історій кохання навіть вплине на склад фіналістів.

Керівник проєкту МастерШеф розповів про зміни на проєкті
Керівник проєкту МастерШеф розповів про зміни на проєкті

Найбільше війна вплинула на графік. Зараз команда враховує комендантську годину, тож зйомки завершуються о 22. А під час тривоги, вся команда перебуває в укритті, облаштованого, ще під час зйомок “МастерШеф. Професіонали”. А одним з конкурсів буде “Повітряна тривога”, яким режисери хотіли показати складність зйомок шоу такого формату в нинішніх умовах. Через чіткий таймінг команда не може собі дозволити робити додаткові дублі. Що зняли з першого разу, то монтують й матеріал йде в ефір.

Керівник проєкту МастерШеф розповів про зміни на проєкті
Керівник проєкту МастерШеф розповів про зміни на проєкті

Команда Дмитра Широбокова вже працює над розробкою нового сезону проєкту “МастерШеф”. Він буде для аматорів. Паралельно його команда займається зйомкою шоу Євгена Клопотенка “Пекельні борошна”

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.