Екс-дружина Остапчука Горняк заявила, що колишній повернувся у її життя: “Серце сильніше засумувало”

Колишня дружина відомого українського телеведучого Володимир Остапчука Христина Горняк вперше розповіла про певні зміни у стосунках з колишнім. Детальніше в статті.

Ще декілька років тому, коли Володимир Остапчук публічно скандалив зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко і намагався знайти щастя в шлюбі з Христиною Горняк, остання запевняла аудиторію в тому, що її розставання з чоловіком, якщо їм не судилося бути разом, не буде таким гучним. Мовляв, вона буде присвячувати час собі, розвиватися, відпочивати, а не займатися інтригами та публічними викриттями.

Однак, коли мова зайшла за поділ майна, все склалося зовсім інакше. Христина була вимушена публічно заявити про те, що колишній чоловік поклав око на їхній спільний маєток і вже привів туди свою нову благовірну. Коли у Горняк запитали, чи цікавився її екс про її стан здоров’я, адже в неї серйозні проблеми з нирками, вона заперечила.

Христина Горняк вперше розповіла, які в неї стосунки з Володимиром Остапчуком

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк вперше розповіла, які в неї стосунки з Володимиром Остапчуком

Здавалося, що стосунки цих двох так само зруйновані назавжди, адже навіть серйозна операція, яка чекала на Христину не наштовхнула Володимира на якісь кроки. І така ситуація продовжується.

Тим не менш, нещодавно вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що повернувся у її життя дехто інший.

За її словами, екс-бойфренд написав їй, що спілкувався з лікарем щодо її стану здоров’я та уточнював, чи записалася вона на операцію з видалення нирки.

“Мені написав мій клубочок, що був у мого лікаря і той сказав, що я не записалася на операцію, хоча вже планувала. Сказав записатися, що він поїде зі мною. Ну і після того моє серце стало ще сильніше сумувати. Буває так, коли і разом складно, і відпустити також”

Христина підкреслила, що їй набагато простіше пройти через усе це, коли вона знає, що не одна, і що її підтримує близька та рідна людина.

Нагадуємо, що зараз Володимир Остапчук одружений втретє. Чоловік будує свою сім’ю з молодою журналісткою Катериною Полтавською, яка молодша за нього на 16 років. Красуня прекрасно ладнає з його батьками, займається продюсуванням проєктів та в цілому змогла налагодити деякі репутаційні проблеми чоловіка.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.