Ігор Кондратюк збирається на Євробачення: після еміграції Аіди Ніколайчук у США шукає нові сенси

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк повідомив про своє бажання взяти участь у Євробаченні для дітей. Знаменитість знову хоче займати суддівське крісло.

Незабаром Суспільне відкриває онлайн-голосування, завдяки якому користувачі з України матимуть можливість обрати суддів на дитяче Євробачення.
Голосування буде відбуватися з 11 до 17 вересня. Можна віддати лише один голос.

Про це нещодавно повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк, який має великий досвід роботи у кріслі журі.

Ігор Кондратюк збирається на Євробачення

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк збирається на Євробачення

За можливість стати членами журі будуть також боротися реперка ALYONA ALYONA, її колега по цеху Jerry Heil,
Михайло Клименко,
Едуард Приступа з музичного гурту ТНМК, актор Павло Скороходько та Олена Усенко.
За результатами голосування буде сформовано рейтинг кандидатів у журі. Троє з них зможуть зайняти дану позицію. Варто відмітити, що оголошення переможців відбудеться лише після підписання ними контракту. Якщо хтось за якихось причин не зможе стати членом журі, його місце займе інший кандидат з найбільшим рейтингом.

 

Варто відзначити, що з усіх вище перерахованих кандидатів саме Ігор Кондратюк має найбільший досвід у даній діяльності. Чоловік більше 20 років займається пошуком талантів, суддівством, просуванням перспективних виконавців.

Зокрема, під його началом у шоу-бізнесі з’явилося багато яскравих зірок. Втім, ставалося і так, що чоловік відмовлявся від співпраці попри неймовірний талант особистості. Наприклад красуня Аіда Ніколайчук змогла отримати перемогу на X-Фактор завдяки роботі з продюсером, але після завершення зйомок він не запропонував їй контракт. Як пояснював сам Ігор, в них дуже різні характери та темпераменти, що сильно ускладнювало роботу. Через це він не захотів йти разом з нею далі.

Ніколайчук намагалася влаштувати свою кар’єру в Україні самостійно і має велику кількість фанатів. Після початку повномасштабної війни жінка поїхала до Сполучених Штатів Америки, де продовжує займатися творчістю. Примітно, що продюсер не прийшов навіть на перший сольний концерт своєї колишньої підопічної.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.