“Знайшли одне одного”. Стало відомо про роман Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова: були не просто колегами

Як завжди скандальний блогер Богдан Беспалов зміг потішити своїм підписників порцією пліток. На цей раз мова про Дмитра Карпачова та Наталію Холоденко.

Тандем Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова завжди здавався аудиторії максимально гармонійним та вдалим. Втім, іноді в мережі з’являлися думки про те, що можливо їх об’єднує не тільки професійна діяльність та спільні шоу, але й близькі стосунки.

Такої самої думки дотримується і скандальний блогер Богдан Беспалов, який нещодавно, посилаючись на інсайдерів, розповів про те, що насправді у Дмитра Карпачова та Наталії Холоденко був роман. Відбувалося це до того, як психологиня вийшла заміж за мультимільйонера.

Відомий блогер розповів про роман Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова

Відомий блогер розповів про роман Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова

Примітно, що обидва дійсно поводилися доволі таємничо і ніколи нічого не розповідали про особисте життя. Втім, ситуація зі службовим романом, звісно, може бути гіперболізованою навіть самими інсайдерами, а тому в будь-якому випадку фанати воліли б почути правду з перших вуст, тобто коментар від Дмитра або Наталії, яка на даний момент знаходиться в Європі.

“Як принесли котики на хвостику, Холоденко і Карпачов неодноразово зігрівалися від зимового холоду під однією ковдрою. Я здивований? Ні, тому що Наталя дуже часто заступається за Карпачова, вона постійно включена в інформаційні процеси, де він згадується. Те ж саме можна сказати і про нього. Він повністю за Наталію. Це як два г*внопрофесіонали знайшли одне одного”, – сказав Беспалов.

Нагадуємо, що тема з Дмитром Карпачовим почала підніматися не просто так. Нещодавно Володимир Дантес вирішив поцікавитись, де саме знаходиться психолог, адже він не присутній на зйомках.

Скільки коштує один прийом у головного психолога країни Дмитра Карпачова?
Відомий блогер розповів про роман Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова

Блогери почали копирсатися у цьому питанні і Богдан Беспалов повідомив про те, що у Карпачова навряд є диплом. Таку саму думку півроку тому озвучувала інша блогерка. У той самий час, якщо поцікавитися місцеположенням акаунту психолога, то можна з’ясувати, що він знаходиться в Тайланді. Сам Дмитро поки що не вважає за потрібне коментувати викриття в інтернеті.

Схожі статті

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.