Молодша на 16 років дружина Остапчука Катя Полтавська у сторіз готувалася до ЗНО: “Однокласникам корисно”

Як відомо, рік тому знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук вступив у нові стосунки з дівчиною, яка молодша за нього на 16 років. Неодноразово це ставало причиною жартів мережі.

Для українського шоу-бізнесу величезна різниця у віці між закоханими — звична справа. І все одно це викликає багато запитань у публіки. Володимир Остапчук зіштовхнувся з цим зовсім нещодавно. Його попередні дві дружини були приблизного віку з ним. А от молода обраниця Катя Полтавська молодша за нього на 16 років.

Дружина Володимира Остапчука показала, як готувалася до ЗНО

Полтавська привчає Остапчука до Б'юті рутини
Дружина Володимира Остапчука показала, як готувалася до ЗНО

Примітно, що пара довго намагалася приховувати свої стосунки і навіть не зізнавалася у тому, що розписалася. Пізніше закохані все ж таки ви знали, що знаходяться у любовних стосунках, а також підтвердили шлюб, відповівши на питання про заплановане весілля.

Володимир не соромиться говорити на рахунок того, що його обраниця набагато молодша за нього, а також відкрито говорить про те, що для Каті він став найпершим чоловіком.

Полтавська з часом також почала поводити ще комфортніше, ніж це було раніше. Наприклад, нещодавно в неї поцікавилися, яку найпершу сторіз вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дівчина оприлюднила скріншот пробного тестування по ЗНО. Ще не так давно красуня готувалася до екзаменів та вступу до вищого навчального закладу, а тому ділилася тим, що було для неї актуально. Тоді її майбутній чоловік Володимир Остапчук ще перебував у стосунках зі своєю першою дружиною Оленою Войченко та виховував зовсім крихітних дітей.

Дружина Володимира Остапчука показала, як готувалася до ЗНО

“Очевидно, що були ще, але Instagram обмежує кількість, напевно, тому що це перша, яку можна побачити. Це я готувалася до ЗНО з історії. Репетитора не було, тому я майже увесь вільний час щось вчила і проходила тести. До речі, 188 із 200 балів набрала”

Нагадуємо, що після розлучення з Христиною Горняк Володимиру Остапчуку нарешті вдалося помиритися зі своєю першою дружиною. Зірка поїхав до Канади, щоб побачитися з дітьми, а зараз планує переїжджати до маєтку, який придбав у другому шлюбі.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?