Рано вийшла заміж і поїхала подалі від Сніжани Єгорової: Ровінська розповіла про сестру Сашу із Kidʼs Time

Хоча Сніжана Єгорова має скандально репутацію, своїм дітям у просуванні телевізійною кар'єрою ніколи не відмовляла. Ще 10 років тому обидві її дочки будували своє майбутнє перед камерами.

Олександру Єгорову гарантовано пам’ятають усі діти двотисячних. 10 років тому вона твердо вирішила для себе, що хоче стати зіркою, а тому почала приходити на різноманітні кастинги та пробуєивати собі шлях в шоу-бізнес.

Незабаром маленькі дітлахи та підлітки могли бачити її кожного дня після школи на екрані своїх телевізорів, адже красуня стала ведучою програми “Kid’s Time” на Новому каналі.

Там вона пропрацювала більше 2 років, після чого їй на заміну прийшли двоє хлопчиків. Що саме сталося з Олександрою, чому вона відмовилася працювати далі і як склалася її доля після цього глядачі не знали.

Стася Ровінська розповіла про сестру Сашу

Стася Ровінська розповіла про сестру Сашу

Нещодавно Стася Ровінська, її старша сестра, дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому не тільки розповіла про зустріч зі своєю рідною людиною, яка, до речі, сталася вперше за 6 років, але й показала деякі ексклюзивні кадри. Як Олександра поживає зараз, як вона виглядає і де знаходиться?

“Ми вже наче близько, але я в Нью-Йорку, вона в Лос-Анджелесі. А це все одно 6 годин льоту. Ми коли тільки приїхали, у нас немає грошей, щоб квартиру знімати. Вони також молода родина, яка кожну копійку рахує, працює. Вона не бачила просто 2 моїх дітей. Вона тільки бачила мого старшого сина. Молодшого і середнього не бачила. Хочу провести день народження з сестрою. Я вже трішки стала на ноги, можу собі дозволити купити квитки для неї”

Нагадуємо, що Стася Ровінська знаходиться у конфлікті зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою, через її численні проросійські публікації. Телеведуча підтвердила, що досі не спілкується з нею. Дівчина намагається не реагувати на поведінку матері, однак її дуже хвилює той факт, що вона згадує про дочку публічно.

Які стосунки з матір’ю у Олександри достеменно невідомо, але родину вона покинула щонайменше 6 років тому. Судячи з усього, Саша не бачилася із матір’ю, адже до повномасштабної війни родина була в хороших стосунках, а отже Саша, якби наносила візит в Україну, завітала б і до сестри.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.