Катя Полтавська нарешті досягла бажаного і покидає Україну разом з Остапчуком: на знайомство з його дітьми

Відома українська блогерка та журналістка Катерина Полтавська повідомила про те, що рушає разом зі своїм чоловіком Володимиром Остапчуком до Канади.

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська, яка залишається в усіх на слуху після новини про третє одруження Володимира Остапчука, активно знайомиться зі своїм зірковим благовірним.

Катерина Полтавська
Катя Полтавська покидає Україну разом з Остапчуком

Так, з появою дівчини у житті телеведучого багато що змінилося. Наприклад, йому вдалося помиритися зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко, з якою він роками скандалив і через що серйозно страждали їхні спільні діти.

Катя Полтавська покидає Україну разом з Остапчуком

Красуня прекрасно ладнає з батьками Володимира, внесла в його життя нові проєкти та ідеї, і, здається, повернула усе навколо нього на 180 градусів. Аудиторія все більше помічає, наскільки позитивно Катерина вплинула на життя Остапчука, і, здається, це колесо лише розкручується.

Нещодавно Полтавська повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вони з коханим рушають до Канади. Пара вже зібрала валізи і найближчим часом опиниться за океаном.

Катя Полтавська покидає Україну разом з Остапчуком

Не важко здогадатися, який характер ця поїздка носить, адже саме в Канаді зараз перебувають єдині діти Володимира, яких народила пані Олена. Вперше зі своїми спадкоємцями після початку повномасштабної війни в Україні Володимир побачився лише після розлучення з Христиною Горняк. Тоді ж зірка публічно попросив вибачення у своєї екс-дружини, нарешті поставивши крапку у численних публічних скандалах між ними.

Нагадуємо, що за офіційною версією, розлучення Володимира Остапчука з Оленою Войченко сталося через його роман з Христиною Горняк. Жінка розповідала, що благовірний познайомився з коханкою на корпоративі, після чого спілкувався з нею онлайн. Невдовзі після розриву Володимир дійсно одружився з нотаріусинею.

Хоча жінка запевняла, що ніколи не буде скандалити з колишнім, як це робила пані Олена, після новини про відновлення ремонту Володимиром у їхньому спільному маєтку вона була вимушена публічно пригрозити екс-чоловіку судом.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.