Катя Полтавська нарешті досягла бажаного і покидає Україну разом з Остапчуком: на знайомство з його дітьми

Відома українська блогерка та журналістка Катерина Полтавська повідомила про те, що рушає разом зі своїм чоловіком Володимиром Остапчуком до Канади.

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська, яка залишається в усіх на слуху після новини про третє одруження Володимира Остапчука, активно знайомиться зі своїм зірковим благовірним.

Катерина Полтавська
Катя Полтавська покидає Україну разом з Остапчуком

Так, з появою дівчини у житті телеведучого багато що змінилося. Наприклад, йому вдалося помиритися зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко, з якою він роками скандалив і через що серйозно страждали їхні спільні діти.

Катя Полтавська покидає Україну разом з Остапчуком

Красуня прекрасно ладнає з батьками Володимира, внесла в його життя нові проєкти та ідеї, і, здається, повернула усе навколо нього на 180 градусів. Аудиторія все більше помічає, наскільки позитивно Катерина вплинула на життя Остапчука, і, здається, це колесо лише розкручується.

Нещодавно Полтавська повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вони з коханим рушають до Канади. Пара вже зібрала валізи і найближчим часом опиниться за океаном.

Катя Полтавська покидає Україну разом з Остапчуком

Не важко здогадатися, який характер ця поїздка носить, адже саме в Канаді зараз перебувають єдині діти Володимира, яких народила пані Олена. Вперше зі своїми спадкоємцями після початку повномасштабної війни в Україні Володимир побачився лише після розлучення з Христиною Горняк. Тоді ж зірка публічно попросив вибачення у своєї екс-дружини, нарешті поставивши крапку у численних публічних скандалах між ними.

Нагадуємо, що за офіційною версією, розлучення Володимира Остапчука з Оленою Войченко сталося через його роман з Христиною Горняк. Жінка розповідала, що благовірний познайомився з коханкою на корпоративі, після чого спілкувався з нею онлайн. Невдовзі після розриву Володимир дійсно одружився з нотаріусинею.

Хоча жінка запевняла, що ніколи не буде скандалити з колишнім, як це робила пані Олена, після новини про відновлення ремонту Володимиром у їхньому спільному маєтку вона була вимушена публічно пригрозити екс-чоловіку судом.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?