Дмитро Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч та вже обирає ім’я для майбутнього сина: “Разом”

Фанатів Злати Огнєвіч та шоу "Холостячка" досі хвилює, як насправді склалися стосунки у співачки та бізнесмена Дмитра Шевченко після завершення зйомок.

Феномен франшизи “Холостяк” та “Холостячка” полягає в тому, що попри здавалося б демонстрацію почуттів до учасників, неможливо вгадати, хто з них стане переможцем. Продюсери шоу організовують зйомки таким чином, що глядачі не знають, чим закінчиться чергова історія до останнього.

Тому помилково аудиторія вважала, що Дмитро Шевченко отримає перемогу, хоча насправді все складалося зовсім не так. Злата обрала Андрія Задворного, який через півтора місяці стосунків покинув її.
Замість влаштованого особистого життя співачка заробила собі розбите серце. Але час минає і старі рани загоюються.

Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч

Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко розповів, де зараз знаходиться
Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч

Після проєкту Злата може похизуватися, наприклад, великою кількістю нових хороших знайомих. Артистка подружилася з Максом Тарапатою, Андрієм Хветкевичем і, як нещодавно з’ясувалося, підтримує зв’язок з Дмитром Шевченко.

Днями бізнесмен показував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як зробив співачці сюрприз та з’явився на її виступі. Він підійшов до неї за кулісами та подарував розкішний букет квітів, якому вона була неймовірно рада.

Мабуть саме тому після гучних гулянь на весіллі та появі у кадрі разом зі Златою у користувачів виникли запитання стосовно їхніх можливих стосунків. Бізнесмен оприлюднив на своєму акаунті реакцію на запитання, чи разом він з Огнєвіч. Але замість прямого тексту запропонував підписникам вгадати.

До речі, не так давно Дмитро говорив про те, що мріє одружитися та стати батьком, і навіть поділився іменем, яке він хотів би дати майбутньому сину. Цілком імовірно, що первісток Шевченка буде Данилом.

Дмитро Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч та вже обирає ім’я для майбутнього сина

Нагадуємо, що за офіційною версією, впродовж 2 років Злата залишалася самотньою. А її колишній обранець Андрій навпаки проявляв активність по відношенню до жінок і, врешті-решт, таки знайшов собі обраницю. Деякі учасники проєкту навіть встигли одружитися. Наприклад, Андрій Хветкевич та Роман Свечкоренко більше не холості.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.