“Виїхав з країни – зрада. Сидиш вдома – зрада”: Сергій Бабкін випустив скандальну пісню та переплюнув Потапа

Сергій Бабкін зганьбився через публікацію нової пісні "Зрада", трек викликав відразу як у користувачів Інтернету, так і у справжніх фанатів виконавця. Шанувальники розчаровані

13 вересня Сергій Бабкін оприлюднив свою нову пісню, що одразу ж викликала шалену хвилю хейту серед слухачів. Причина обурення полягає в зухвалому тексті пісні.

“Малеча дивиться в ютюбі “Смешарики” — ЗРАДА Випало з рота “прошу прощения” — ЗРАДА У тебе “Заметки” в Айфоні, не Нотатки — ЗРАДА Бійцям на передку байдуже — ТРЕБА или НАДО”

Сергій Бабкін зганьбився, через публікацію своєї нової пісні "Зрада"
Сергій Бабкін випустив скандальну пісню та переплюнув Потапа

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення, Сергій Бабкін разом із сім’єю приїхав до Німеччини, де отримав тимчасовий прихисток. Артист заявив, що поки не планує повертатися до України, за що отримав порцію хейту. Фанати висловлювали своє розчарування. Прямо на хейт Бабкін не реагує, зазвичай за нього це робить дружина. Сніжана Бабкіна неодноразово відповідала розгніваним коментаторам та виправдовувала чоловіка перед аудиторією.

Бабкін із сім'єю
Сергій Бабкін випустив скандальну пісню та переплюнув Потапа

Після 24-го лютого в Україні почала розвиватись “культура скасування”, мабуть, саме це і спровокувало артиста випалити такий емоційний текст

Користувачі звинувачують Бабкіна в маніпуляції та підміні понять. Хтось передбачає швидке закінчення кар’єри співака, після випущеного “хіта”. Публікацію коментують люди, що відкрито заявляють про щире захоплення творчістю артиста у минулому, проте не мають намірів продовжувати слідкувати за творчістю Сергія, після таких заяв.

Проте, знайшлись і прихильники позиції Бабкіна. Пізніше співак оприлюднив допис у інстаграм та записав відео-відповідь у якій звернувся з подякою до тих, хто його підтримав, а також повідомив ЗМІ та розчарованим слухачам, що у дописі детально роз’яснив, що мав на увазі.

“Я очікував бурхливу реакцію, але, чесно кажучи, не міг собі уявити, що вона буде настільки бурхливою”

Артист виправдовується, що не мав наміру образити ні культуру, ні українців. Коментарі ж під дописом співака, на диво, позитивні. Чи дійсно користувачі змінили свою думку від переконливих аргументів Бабкіна? Можливо, автор видаляє негативні відгуки під своїми публікаціями.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.