46-річна Олена Кравець не стримала своїх сліз та розплакалася в ефірі через дитину: “Болюча тема”

Знаменита українська гумористка Олена Кравець вразила реакцією на розповідь свого колеги по цеху Тімура Мірошниченка. Ведучий повідав, яким його син був до усиновлення.

Як відомо, велика кількість українських зірок заявила на початку повномасштабної війни про своє бажання усиновити діток, які стали сиротами. Втім, від планів до дій перейшли одиниці.

Серед них опинилися Тімур Мірошниченко з дружиною Інною. Саме їм вдалося за півтора роки війни таки зробити документи і забрати малюка додому. Примітно, що хлопчик мав проблеми зі здоров’ям та пережив операцію, але зараз Тімур запевняє, що дитина матиме повноцінне життя.

У цьому він впевнений і з точки зору психологічного стану дитини. Нещодавно чоловік завітав на інтерв’ю до Олени Кравець, і як не дивно, зміг довести її до сліз розповіддю про те, яким Марсель був, поки не інтегрувався і в їхню сім’ю.

Тімур Мірошниченко розчулив Олену Кравець розповіддю про сина

Прийомний син Мірошниченко відсвяткував День народження
Тімур Мірошниченко розчулив Олену Кравець розповіддю про сина

“Він взагалі не усміхався. Він навіть коли падав і бився головою, не видавав жодного звуку”, – зізнався ведучий.

Ці слова настільки вразили Олену, що вона почала плакати. Приховати сльози не вийшло, тому ведуча дала зрозуміти, що їй дуже сумно. Артистка взялася поспіхом витирати сльози, але заспокоїтися швидко не вдалося.

“Фух, Тимуре, ну розчулив мене. Це ж болюча тема”, – зізналася Кравець.

Олена Кравець розплакалася в ефірі

Нагадуємо, що Олена сама є матір’ю трьох дітей. Під час другої вагітності артистка дізналася, що чекає на близнят. Через це її родина зіштовхнулася з серйозною дилемою, адже простору в квартирі не вистачало для такої кількості дітлахів. Дорослій дочці гумористки довелося з’їхати. На той момент їй було всього 16 років, і для родини це був неймовірно хвилюючий період.

Тим не менш, красуня змогла швидко опанувати себе та звикнути до нових реалій. Вона оселилася разом зі своєю подругою і швидко встала на ноги. Усі страхи, які Олена мала з приводу того, що її дочка поїхала з дому настільки рано не виправдалися. Зараз її близнята активно підростають та дивують мережу своїми витівками. Судячи з усього, діти вже звикли до своєї публічності.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.